Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

SP og mastene i Sogn og Fjordane

#1

annemede sa for siden:

Hva synes dere om at Borten Moe har gått inn og endret på rutetraseen slik at stakkarslige SP-medlemmer skal slippe de skjemmende mastene gjennom eiendommen sin? www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2513215.ece
At de heller går gjennom tettbygde strøk og naturreservater er jo ikke så nøye - eller? Ei heller at folk må flytte fra husene sine.


#2

Simone sa for siden:

Det står litt meir detaljar her:

www.firda.no/nyhende/article6354276.ece

Dersom det er slik det blir framstilt av TV2 syns eg det er virkelig ille.
Og SP kjem nok til å merke det på antall stemmer ved neste stortingsvalg. Blant dei som blir ramma no er det nok ganske mange som pleier å stemme SP, sjølv om berre nokre få av dei er medlemmer i partiet.
Men eg kjenner ikkje saka godt nok og det virkar som om TV2 har eit par faktafeil, så eg vil vite litt meir detaljar før eg skriker opp om korrupsjon.


#3

ItsOnlyMe sa for siden:

Det høres ille ut ja.. :nemlig: Rutetrasseen virker til å vere svært raserende på mange steder, og mange blir rammet fælt, uten at man har klart å stoppe det tydligvis, både igjennom tettbygde strøk, og urørt natur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.