Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kokosmelk i kartong uten tilsetningsstoffer

#1

konsulenten sa for siden:

Noen som vet hvor i Oslo jeg får tak i kokosmelk i kartong (ikke boks), uten tilsetningsstoffer?


#2

kamp sa for siden:

Santamaria har en lilla boks kalt coconut cream,den er uten. Her finner jeg den på mega,ICA, obs og meny/ultra.

Innvandrer butikkene har Aroy d.

Rema 1000 har go tan.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Coconut cream, er det da kun den kremen som ligger på toppen i kokosmelboksen? For den bruker jeg å piske krem av innimellom.


#4

kamp sa for siden:

Det er en feit kokosmelk med 21% fett. Usikker på om du kan piske krem av den. Den finnes også på en liters kartogner for srorhusholdning (stor cash har den).


#5

konsulenten sa for siden:

Det er den jeg vil ha! :) Jeg trasker strekningen sentralstasjonen-nathionaltheatret en gang i blant, er det en sånn butikk der omkring et sted? (Er så sjelden på shopping i Oslo, ikke kjent med butikker lenger).


#6

konsulenten sa for siden:

De kokosmelkene jeg har testet (og det er mange!) vil ikke skille seg selv om de har stått i kjøleskap i evigheter. Jeg vil også ha bare kremen (i blant) men det går jo ikke! :gaah: Derfor vil jeg ha kokosmelk uten det idiotiske guargummi greiene tilsatt, er sikker på det funker som "homogenisator". Hvilken type kokosmelk bruker du?


#7

Dixie Diner sa for siden:

Åh? Så merkelig, mine er skilt allerede når jeg kjøper dem, de trenger ikke stå i kjøleskapet engang. Med en gang jeg åpner boksen, er alt det hvite helt øverst så jeg må grave i boksen for å få ut vannet som er helt nederst.
Jeg bruker denne. Mener å ha prøvd andre og, en billig en fra Rema. Samme med den.


#8

konsulenten sa for siden:

Tror kanskje ikke jeg har testet den der, må sjekke!


#9

konsulenten sa for siden:

Jeg har brukt denne mest, siden det er den eneste økologiske jeg finner og den har bare ett tilsetningstoff. Men det er bare hver fjerde boks som skiller seg. :mumle:


#10

Dixie Diner sa for siden:

Ah. Kan hende det er pga. tilsetningstoffene den skiller seg. :knegg:
Men jeg ser i mange amerikanske oppskrifter på coconut whipped cream at det er vanlig å bruke økomelk.
Jeg har brukt den andre fordi den økoen er så mye dyrere og vi bruker så store mengder her i huset. Men jeg aner ikke hvorfor den skulle skille seg noe mindre. Egentlig høres det jo litt praktisk ut når man skal bruke det i varmmat da. Jeg irriterer meg ofte over at jeg må stå og grave i kokosmelken for å få den ut i gryta.


#11

konsulenten sa for siden:

Ja, den tanken har streifet meg og. :D


#12

Einhyrningur sa for siden:

Den fra Rema er allerede skilt ved åpning.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.