Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melis/mandel forhold i hjemmelaget marsipan?

#1

zinatara sa for siden:

Jeg har skoldet store mengder mandler som ligger til tørk og skal bli marsipan.

Men når jeg søker etter oppskrifter ser jeg at det er variasjoner i hvor mye melis de har oppi. Noen har 50/50, mens andre har mye mindre melis. Og så var det jo også et spørsmål om eggehvite vs flytende glukose.

Noen marsipaneksperter som kan gi meg noen tips? Planen er å bruke den til konfekt og annet julegodt. Jeg har mørk sjokolade, nougat og konjak i skapet.


#2

Bluen sa for siden:

Jeg har alltid brukt 50/50, men så er jeg da også en slikkmunn av dimensjoner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.