Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Canal Digital og TV2

#1

mrc sa for siden:

Jeg lar meg egentlig fasinere litt over greiene med Canal Digital og TV2. Og min respekt for Canal Digital har vokst i denne saken.

For Get økte prise 360 kr i året pga. deres nye avtale med TV2.

Er det egentlig så mange som kommer til å savne disse kanalene?

Må le litt av en artikkel i Aftenposten om konflikten: "På fredag viser for eksempel TV 2 Bliss hele sju episoder i reprise av Top Model UK. "

Stor respekt for Canal Digital som heller vil ha TV2s nisjekanaler ut i kanaler man kan velge mellom. Problemet for TV2 er vel at de ser at folk heller vil velge blant de andre kanalene som tilbys pga. deres kanaler er søppel....


#2

Magica sa for siden:

Enig!


#3

Ru sa for siden:

Jeg synes generelt at man burde få plukke bare det man ville ha.
Sånn at jeg kan få Nrk1, 2 og 3, Disney-kanalene og that's it. :enkel:


#4

Primrose sa for siden:

Vi har CD, men ser aldri på de TV2-kanalene og blir ikke å merke forskjellen. Aftenposten har skjønt hva det er vi går glipp av. :fnise:


#5

IzziCreo sa for siden:

Så hjertens enig, mrc. Jeg har hatt mine diskusjoner med CD tidligere, men her føler jeg de absolutt gjør jobben sin. Det er TV2 som driter på draget her, og det har jeg ment hele veien. Synes det er rett og rimelig at de kanalene det er snakk om bør være i valgpakken. Jeg kan faktisk ikke forstå hvorfor de ikke skal være det. Jeg kan heller ikke forstå at TV2 tjener på denne konflikten, men jeg kan tenke meg at f.eks. Netflix kan tjene noe på den. Bliss og Zebra er reprisekanaler for mange serier, men en god del av disse kan man jo se på Netflix når det passer en selv :)
TV2 regner med at mange vil bytte fra CD pga dette, men tenker de ikke på at mange faktisk ikke kan det? Mange borettslag har avtaler og det er vel få som er interessert i å betale både gjennom husleien og for å få en annen tilbyder f.eks. via parabol...


#6

D'Arcy sa for siden:

Jeg heier også på CD i denne saken. Det har ikke falt meg inn i månelys å bytte leverandør på grunn av dette. Tvert i mot. Og jeg hadde blitt sur om jeg hadde blitt nødt til å betale denne ekstra-avgiften for Bliss og Nyhetskanalen!


#7

Isprinsessen sa for siden:

Noe av problemet er at CD har tatt dette til kabeltvtvistnemda (elns) hvor de satte en pris som CD ikke er villig til å betale.
Men jeg heier seff på CD


#8

Pøblis sa for siden:

Jeg er ikke så overbevist som dere andre om at det er TV2 som er bare slemme og CD som er de snille, altså.

Forøvrig så jeg endel på Zebra før den forsvant.


#9

Flubby sa for siden:

Er ikke sikker på om jeg noen sinne har sett på de kanalene som forsvant, det må i tilfelle være Filmkanalen, som vi kommer til å erstatte med noen C More kanaler. C More kids er en veldig bra TV-kanal for de aller minste.


#10

Anda sa for siden:

TV 2 tok CD til kabeltvistnemnda først, for årene 2007 - 2009. TV 2 fremsatte et krav som nemnda sa var urimelig, og ga CD medhold i at de skulle betale det samme partene hadde blitt enige om før. TV 2 aksepterte ikke det resultatet, og kom med et enda høyere krav til CD for året 2010. Partene ble ikke enige. CD ba derfor nemnda om avgjørelse for 2010, og nemda økte prisene med flerfoldig hundre % for 2010. Merk at disse avgjørelsene gjelder hovedkanalen, og ikke Bliss, Filmkanalen etc.

Om du har Aftenposten papiravis, svarer CD på dette i dag, men jeg ser ikke at det ligger på nett.

Nemndsavgjørelsene er forøvrig offentlige.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.