Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken tv-serie er dette?

#1

Lhi-My sa for siden:

Vi har liten diskusjon i sofakroken her og håper noen kan hjelpe oss litt selv om dette er veldig sparsomme opplysninger.

En eller annen gang på 90-tallet (tror vi) sendte NRK en amerikansk tv-serie. Det var typisk en slik serie som NRK sendte på lørdag kveld på den tida. Jeg husker ikke hvor mange episoder, men det var ikke veldig mange.

Serien handlet om en ung, kjekk "cowboy". Jeg husker ikke navnet, men mener det var noe på B? Han bodde på en slags farm/turistcamping sammen med søsken og faren eller hvordan det nå var. Det var iallefall en eller annen i familien som var død, tror jeg. Jeg mener også han hadde en eldre bror og at han forelsket seg i brorens kjæreste.

Jeg husker det var tømmerhus på gården og at de tok i mot turister. Så veldig mye mer enn det husker vi ikke. Serien var ikke en slik gammel cowboyserie. Handlingen foregikk i moderne tid.

Noen som vet hvilken serie vi tenker på?



#3

Lhi-My sa for siden:

Ja, der var den! Takk, da slipper vi å gruble mer på det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.