Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe PreOwned iPhone?

#1

Molly sa for siden:

Netonnet selger PreOwned iPhone 6s. Hva er ulempen med å kjøpe PreOwned?


#2

~TM~ sa for siden:

Jeg vet ikke om noen ulemper, podens forrige mobil kjøpte vi som preowned (iPhone 4).


#3

Joika sa for siden:

Er det det samme som refurbished?


#4

Molly sa for siden:

:vetikke:


#5

Candy Darling sa for siden:

Du har jo vanligvis ikke noen garanti når du kjøper fra privatperson, og batteriet kan være veldig dårlig. Her blir de vel sjekket og testet noe på sånt, men du bærer hele ansvaret, tror jeg.

Jeg tittet på det da jeg kjøpte til poden nå, men jeg syntes prisen var for høy sammenlignet med risikoen. 2500 for en 5s (også fikk jeg tak i en ny på OSL til 3500 i stedet).


#6

Molly sa for siden:

Det står følgende på netonnet.no:

Så da bør det vel være ok? Og i hvert fall langt tryggere enn å kjøpe via finn, håper jeg. Storesøster sparer til ny telefon så hun vil ha den så billig som mulig.


#7

star sa for siden:

Eldste kjøpte brukt 5s fra et firma som gjør sånt. Han er kjempefornøyd og har ikke noe å utsette på telefonen.


#8

Charlie sa for siden:

Vi har kjøpt brukt tlf fra grønnmobil.no, og det har vært helt ok.

Den første vi kjøpte derfra lagget litt ved pålogging, da sendt de en ny vedlagt returkonvolutt for den vi ikke var fornøyd med, synes det var kjempeservice (særlig at de sendte ny telefon før vi hadde returnert den første!). For øvrig bare gode erfaringer. De kjøper også telefoner, men regner med prisen avspeiler at de både skal klargjøre den og tjene penger på den.

Jeg ser at de ofte har en del av samme type, og jeg vet en del selskaper har returordninger for firmatelefoner o.l., så det er nok en sjanse for at det er telefoner som har inngått i tjenestetelefonordninger. Hvilket jeg tenker er en bra ting, de blir vel gjerne behandlet noenlunde fint, og byttet ut relativt ofte.

Mine barn har fått slike bruktkjøpte telefoner som første telefon (også i bursdagsgave) og deretter må de selv spare til/ jobbe for telefoner. Synes jeg er veldig fint.


#9

Elisabet sa for siden:

Hvor rimelig får en da en Iphone 5S som 12-åringen her i huset vil ha? Men er skeptisk til å kjøpe brukt av andre på finn.no og sånn, og de skal også ha alt for mye for dem der. Her får en jo tydeligvis en slags garanti?


#10

gnuri sa for siden:

Ikke det du spør om, men de selger iphone 5s til 2990,- på Obs nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.