Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langpanne-Sarah Bernhardt

#1

Stjerneskuddet sa for siden:

Jeg har lest igjennom den lange sarah bernhardt tråden og sett meg selv svare på spørsmålet jeg selv har, men det står ikke mengde: Hvor mye kokesjokolade eller 70% sjokolade skal jeg ha i smørkremen, for man kan tydeligvis bytte ut kakao med sjokolade.... Sjokoladekremen er på 250 gram smør og 200 gram melis... 2 barneskjeer kakaopulver. Så hvor mye sjokolade bør jeg ha i da?
Og finnes ikke Sarah Bernhardt i vansli smørkrem, uten sjokolade? Mener jeg leste det et sted.... Vet jo at man selvfølgelig kan mikse litt selv, men er bare nysgjerrig og lurer på smaken.
Så, jeg tror jeg kommer til å ha bittelitt fett i sjokoladen, kokosfett eller delphiafett? Er det smaksforskjeller? Jeg vil ha fyldig sjokoladesmak, men kjekt at den blir litt tynnere.


#2

arrow sa for siden:

Du kan fint smelte en hel 82% Lindt-plate eller tilsvarende og ta bort litt av smøret. Varsomt smeltet sjokolade lar seg røre inn i mykt smør. Selv bruker jeg av og til 1-1,5 plate mørk sjokolade smeltet forsiktig ut i en liten kartong med fløte, litt ekstra med melis og vanilje; avkjøler den i kjøleskap og visper den stiv. Det er et veldig godt fyll etter min smak, en tykk trøffelaktig krem, men er ikke så holdbar eller frysevenlig som smørkrem (har i grunnen aldri prøvd å fryse den).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.