Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Prikker/tilbakemeldinger

#1

TwinFusion sa for siden:

Jeg har lest om røde og grønne prikker, og går utifra at det er det samme som tilbakemeldinger? Er det forventet at man skal svare på disse, og i så fall hvordan gjør man det?

Beklager dumme spørsmål her altså, men jeg har gått meg vill i ammetåka og hjernen er visst på ferie så det er ikke så greit...:nemlig:


#2

rine sa for siden:

Ikke forventet at man skal svare, nei. :niks:


#3

maggypop sa for siden:

Nei, du skal ikke (og kan ikke direkte) svare på dem. Du kan betrakte dem tilsvarende 'hear, hear' (grønn) eller 'boooo' (rød).


#4

nokon sa for siden:

Kjem det ikkje litt an på kommentaren i prikken? Det hender eg svarer, fordi eg synest kommentaren fordrar eit svar.


#5

Ru sa for siden:

Dersom det kommer noe i en prikk som krever et svar, må du gjøre det enten i tråden, på PM eller på profilmelding (sistnevnte er synlig for alle). Det går ikke an å svare direkte fra prikk/kontrollpanelet.
Som regel er det tilbakemeldinger på diskusjoner, type "Bra sagt!", "Nå er du teit" eller "takk for svar" det går mest i, men det hender jo at en følger opp med spørsmål relatert til diskusjonen. F.eks. hvilken skole en har gått på eller noe i den duren. Og da må man altså svare mer eller mindre manuelt ved å gå til tråden og lage prikk, eller gå til brukeren og svare via PM eller profil.


#6

TwinFusion sa for siden:

Takk for svar alle sammen! Da ble jeg faktisk litt klokere.:jupp:


#7

Cumulus sa for siden:

Men synes de prikkene ved avataren også? Eller er de grønne prikkene der noe annet? :confused:


#8

Nenne sa for siden:

De grønne (evt. røde) prikkene ved avataren er en oppsummering av antall prikkepoeng du har mottatt og den eneste kommentaren du finner der er en forhåndsbestemt en som er lik for alle med samme antall poeng.

I kontrollpanelet ditt finner du de enkelte prikkene med kommentarer.


#9

rine sa for siden:

Det viser vel hvor mange prikker man har, men jeg har aldri skjønt systemet. (Noe med mørke-og lysegrønne prikker, tror jeg. :vetikke: )


#10

Elise sa for siden:

Det pleier man å bli når man spør om noe her inne. :jupp:


#11

TwinFusion sa for siden:

Det har du rett i.:)


#12

TwinFusion sa for siden:

Nytt spørsmål: Hvor ofte prikker man? Hvis man spør om noe og får masse svar bør man prikke alle som gir hjelpsomme svar?


#13

Nenne sa for siden:

Det er en hyggelig ting å gjøre, men det er ingen regel som sier at du må. Det er helt opp til deg. Du kan også poste en takk til alle gode hjelpere i tråden.


#14

TwinFusion sa for siden:

Aha. Jeg er bare litt usikker på hva som er forventet ser du. Har aldri vært borti disse prikkegreiene før nemlig. :noob:


#15

Pøblis sa for siden:

Jeg pleier å prikke folk som svarer på noe jeg lurer på. Det kan jo ikke bli feil prakke på den måten, tenker jeg. :ja:


#16

LittLemen sa for siden:

Ja, nå synes jeg generelt det er en uting å prakke ting på folk, men det er vel kanskje greit når det handler om prikker. :knegg:


#17

Pøblis sa for siden:

:haha: iPhonsk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.