Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Medisterdeig uten melk

#1

GydaG sa for siden:

Noen som har sett det noe sted?
Evt hvilken produsent som lager det.


#2

Lhi-My sa for siden:

Jeg har leita intenst, men ikke funnet.

Jeg har derimot laget min egen som jeg har spedd med havrefløte og havremelk. Den blir god! Jeg bruker 1 kg kjøttdeig (enten bare oksekjøtt eller blanding av svin og okse), 2 egg, pepper, salt, piffi, kummin, muskat og et par ss potetmel. Jeg sper med havrefløte (Imat, den synes jeg smaker mest nøytralt) og eventuelt havremelk til røren får en passelig konsistens. Vil jeg ha helt finmalte medisterkaker, kjører jeg deigen ganske godt i foodprocessor. Jeg lager de like gjerne litt grovere og rører da bare sammen for hånd. I de litt grove tilsetter jeg også finhakket løk.


#3

GydaG sa for siden:

Søren.
Neidaså. Jeg får vel sette mannen på saken.


#4

GydaG sa for siden:

Ja, og takk for oppskrift, jeg hadde bare håpet å kunne kjøpe ferdig i morgen, er så lat for tiden. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.