Jeg skal selge vegansk mat på ei julemesse på lørdag, og skal bla. bake drøssevis med pizzasnurrer i morgen. Jeg får ikke tid på lørdag, for jeg skal være på messa kl. 10, så det blir litt stress å gjøre det på morgenkvisten.
Men hvordan oppbevarer jeg snurrene så de virker ferskest mulig på lørdagen? Jeg baker dem i morgen ettermiddag/kveld. Er det noe vits å slenge dem i fryseren over natta? Det er muligens oppvarmingsmuligheter på messa, men det er ganske mange som skal bruke kjøkkenet samtidig, så jeg håper å unngå det.
Ja det kan jeg jo gjøre. Fryse dem først da eller? Eller ha dem i plastpose over natta? blånn
Det er ei messe sikkert 2/3 av medlemmene her sannsynligvs ikke ville vist seg på. :knegg: Alternativ julemesse på Sola Helsefarm. Jeg er jo skeptisk til endel av det som fremmes der, men det er min tante som eier og driver stedet, så da sa jeg ja til det. Dessuten er det en fin mulighet til å gjøre bloggen og maten min mer kjent.
Jeg og søskenbarnt mitt skal sitte og selge, vi har begge bakt og stått på i dag, og skal bake enda mer i morgen. Red velvet-kake, Soaked chocolate cake, eplekake, ostekake, pizzasnurrer, Delicatoboller og annen konfekt, piroger med "kjøttfyll" osv. Blir nok bra!
Takk, dere! Jeg kommer nok ikke til å lage dem før i kveld, og da må jo avkjøles først, så da blir de vel lagt i fryseren litt sent på kvelden og så tatt opp igjen i morgen tidlig, men det holder vel det. MÅ de varmes i ovnen (og før eller etter tining?) eller kan de bare tines og serveres? Herremann, skulle tro jeg aldri hadde gjort noe sånt før, men blir så nervøs når de tross alt skal selges.
Om du varmer de i ovnen, så kan de også fort bli litt tørre, om de rekker å bli skikkelig kalde til du skal selge de igjen. Tror jeg. :vetikke:
Jeg tror kanskje jeg ville ha stekt de NESTEN ferdig ikveld. Pakket de tett inn og lagt de i kjøleskap eller fryser, og så stek de siste 5 minuttene lørdag (med nyrevet ost på toppen). Da blir de ferdigstekt, og ikke bare «oppvarmet».