Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bake muffins og kake dagen før?

#1

Sneglo sa for siden:

Jeg har alltid bakt muffinsene og sjokoladekaken den dagen den skal serveres, for innbiller meg det ikke blir like godt om jeg tar dagen før.

Men ser jeg nå kan få litt problemer med tid på søndagen.
Det funker å lage det imorra sannt?
Også hvordan lagrer jeg det da best mulig til søndag? :p

Ja innrømmer jeg ikke er noen bakeflinking. :humre:
Men det skjønte dere sikkert selv. :humre:


#2

Niobe sa for siden:

Det går helt fint. Muffins er like gode dagen etter. Jeg lager muffins med kulturmelk, og de holder seg utmerket i pose på benken til dagen etter. Om jeg skal lage cupcakes og ha på glasur, så gjør jeg det samme dag. Smørkrem kan gjerne tas på dagen før.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Enkelte kaker, som fks. den sjokoladekaken jeg pleier å lage, er faktisk enda bedre både 1 og 2 dager etter bakingen. Ostekaker lager jeg også alltid dagen før, siden de trenger god tid i kjøleskapet.


#4

Sneglo sa for siden:

Setter jeg sjokoladekaka i kjøleskapdet da? Eller i pose? :dum:


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lar min stå på benken om den skal serveres dagen etter. Men nå er det jo verken egg eller melkeprodukter i den da, om det har noe å si. Skal jeg bake den to dager før, pleier jeg å sette den i kjøleskapet i hvert fall én dag, sånn i tilfelle. Skjærer den opp kort tid før servering, så den holder seg mest mulig saftig.


#6

Sneglo sa for siden:

Okey :D
Da fikser jeg imorra, så er det en mindre ting og fikse på søndags morgen :D

Takk takk :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.