Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

LOST igjen

#1

MokkMokk sa for siden:

Jeg har nå lastet ned hele første sesong av serien. Har ikke sett så mye som et minutt av en eneste episode til nå, nesten utrolig med tanke på hvor populær serien tilsynelatende er. :humre:

Har jeg litt å glede meg til? :hyper:


#2

Muskat sa for siden:

Ååå, du vet ikke hvor heldig du er! Nå er snart sesong tre ferdig, og det blir laaang pause til sesong fire starter. :buhu:

Du har definitivt masse å glede deg til! :nemlig:


#3

Miss Norway sa for siden:

Signerer Muskat. Bare 2!!! onsdager igjen! :hylgrine:


#4

Myggstukket sa for siden:

Er det ikke flere? Hva skal jeg gjøre etterpå da?


#5

Miss Norway sa for siden:

Vi må på rehab, hele gjengen. :nemlig:

Nest siste episode er på 16. mai, dvs klar til nedlasting 17. mai, og så er det dobbelepisode 23.mai (kan sees 24.mai).

(I Norge ligger man vel 6 episoder bak tror jeg).


#6

linka-mor sa for siden:

Tenk hvis jeg hadde vært så lur att jeg hadde spart en sesong eller to av Lost til nå! :drømmer:


#7

jolie sa for siden:

sukk Dette er helligbrøde, men jeg har fått høre at de har tenkt å holde på til totusenogti. Det er leeenge det. Ergo blir LOST også en av disse evigvarende seriene som vi aldri får noen løsning på. Jeg vil vite nå!:gaah:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Da har du masse The 4400-episoder å se frem til, for sesong 4 begynner snart. Den serien er jo veldig lik Heroes. :hyper:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Sesong 3 av Lost er best, forresten. Nå får vi jo svar på løpende bånd i hver eneste episode. I sesong 2 fikk vi bare flere og flere spørsmål, aldri svar.


#10

MokkMokk sa for siden:

Jeg så aller første episode i går, og ble litt skremt. Det er jo skikkelig skummelt, jo! :sjokk: Satt på nåler hele tiden, visste at det kunne komme et "skvette-øyeblikk" når som helst. :paranoid:

Akkurat nå skjønner jeg ikke bæret av hva dette uvesenet på øya er, og jeg innser at det kanskje er leenge til jeg får visshet i noe som helst? :blond:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Skummelt?? Hehe. Man kan si mye om Lost, men skummelt er det ikke. Eller, kanskje det er jeg som er herdet, ser jo på grøssere annenhver dag, omtrent.


#12

Agent Scully sa for siden:

Tja. Jeg satt godt bak teppet mitt i forrige episoden. Spesielt inne i hytten, jeg tror dere vet hva jeg viser til. Jakob er en luring ...


#13

Agent Scully sa for siden:

:knegg:


#14

MokkMokk sa for siden:

Det var shjempeskummelt. Så det så! :overlegen:


#15

Muskat sa for siden:

Nja, det er ikke så skummelt, men det er veldig, veldig spennende mange ganger. Og dette uvesenet er bare en av mange spennende ting du har å se fram til. Veldig bra serie, jeg kommer til å være så lei meg den dagen det er slutt. Selv om jeg ikke vil at de skal dra det ut i årevis, så vil jeg jo litt det likevel. :sukk:


#16

Dixie Diner sa for siden:

Ja, akkurat det med Jacob var litt småcreepy.


#17

Myggstukket sa for siden:

Ja, de kommer jo snart. :jippi:


#18

Pelen sa for siden:

Jeg syntes det også var skummelt i begynnelsen :sådetså:


#19

Miss Norway sa for siden:

Nei, det er akkurat 51 episoder igjen av serien. De siste tre av nåværende sesong 3, og så 48 nye episoder fordelt på 3 serier à 16 episoder. Forfatterne har hele tiden sagt at de har jobbet ut fra et helt konsept med en spesifikk slutt, og har nå fått klarsignal fra ABC om at det hele skal avsluttes da. Det hørtes på dem ut som det var kaaanskje bittelitt lenger enn de helst kunne tenkt seg, men var helt klare på at de hadde masse stoff å fylle episodene med! :knegg: Flere flashbacks etc. Og sikkert masse forvirrende twists and turns...

#20

MokkMokk sa for siden:

Andre episode står for tur straks. :D


#21

jolie sa for siden:

letta Men det kan jo bli langt uti totusenogni likevel, det. Men så godt at de vet at de har en slutt allerede! :knegg: Kall meg gjerne litt rar, men jeg liker å vite at jeg får vite en gang i framtiden :fnise:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.