Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Napoli

#1

My sa for siden:

Noen som har tips til billig og hyggelig hotell/pensjonat/B&B i Napoli?

Mottas med takk :takker:


#2

Sitron sa for siden:

When the moon hits your eyes like a big piece of pie, that's amore, that's amore.


#3

Elin sa for siden:

Jeg vet om en norsk dame som driver et hyggelig sted i Napoli hvor alle mine kolleger pleier å husere når de er der, jeg skal se om jeg klarer å hoste frem navnet, som jeg absolutt ikke husker.


#4

malena sa for siden:

Åh din heldiggris. Jeg har alltid hatt lyst til å se Napoli.
Noen tips har jeg ikke, da.


#5

My sa for siden:

Hadde vært supert! :klemme:

#6

Hasselnøtt sa for siden:

Hadde jeg vært deg hadde jeg reist en halvtime lenger ut, til Sorrento! Det er et nydelig sted! Fra Sorrento ser du over bukta til Napoli. (Derfra tar du båten til Capri).


#7

My sa for siden:

Vi skal dit. :glis:

Har leid oss leilighet på Amalfikysten (forbi Sorrento). Men skal være et par dager i Napoli før vi drar videre. :jupp:


#8

Hasselnøtt sa for siden:

Heldiggriser. :D


#9

Elin sa for siden:

Napoli har italias beste mat!! Helt sant!:ja:
(kanskje litt subjektivt da men....)

Forøvrig er Napoli pizzaens fødested. Det var her den første ble laget... i de italienske farger naturligvis rødt, hvitt og grønt, dvs. tomat, mozzarella og basilikum (Margerita eller Napolitana som noen velger å kalle den). Den spiser dere best og mest kjent på den eldste pizzeriaen i verden," Port'Alba":

Antica Pizzeria Port'Alba


#10

My sa for siden:

Tusen takk! :takker: Kjør gjerne på med mer tips og info!


#11

Hasselnøtt sa for siden:

Har dere tid så anbefaler jeg en spasertur opp til Vesuvs kratertopp. Fantastisk utstikt. Capri er et must. Jeg ville vel spandert en dag i Pompeii også.


#12

My sa for siden:

Vi planlegger en tur til Capri ja (dagstur, det er for dyrt å overnatte der), også skal vi overnatte ei natt på Iscia før vi tar båt derfra og dit hvor leiligheta er. Vi har leiligheta fra lørdag til lørdag skjønner du, også lander vi i Roma mandagen før. Tar tog derfra til Napoli tirsdag, så da har vi tre dager der, også ei overnatting på Iscia som sagt, før vi får leiligheta. Gleder meg! Det ser helt fantastisk ut. Vi reiser tilbake på en tirsdag, så vi har også noen dager etter at vi forlater leiligheta på Amalfikysten. Har ikke helt bestemt oss hvor de dagene tilbringes, bortsett fra at siste natta blir i nærheten av flyplassen i Roma. Hvis det er et av stedene vi er underveis hvor vi liker oss ekstra godt vil vi sikkert tilbake dit, så de siste par dagene har vi åpent.

Spasertur opp til vesuvs kratertopp høres absolutt ut som noe jeg kommer til å gjøre. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.