Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innlevering av biblioteksbøker, Oslo

#1

Kanina sa for siden:

Jeg har omsider fått nytt lånekort, og lånt noen bøker til barna, men jeg har såklart ikke fått levert dem tilbake i tide (var det montro derfor jeg sluttet med dette i utgangspunktet..?). Jeg finner ikke noe på sidene til Deichman om dette med innleveringssted, er det noen som vet om jeg kan levere dem til en annen filial enn der jeg lånte dem?


#2

Anda sa for siden:

Ja, det kan du.


#3

GinaK sa for siden:

Har de ikke sånn innleveringspostkasse på utsiden? Jeg har aldri brukt den men har sett at de har der jeg låner.


#4

Tallulah sa for siden:

Nei, det har ingen lenger tror jeg. Du må levere dem i skranken og få det registrert. Men du kan gjøre det hvor som helst.


#5

Robyn sa for siden:

Og så kan du logge inn på din side og forlenge lånet dersom du vil ha bøkene lenger med mindre det står noen på venteliste.


#6

Kanina sa for siden:

Jepp, jeg tror jeg har skjønt det nå. :knegg: Betalt purregebyret mitt har jeg også, til en veldig hyggelig bibliotekar. :nikker:


#7

ingling sa for siden:

Selv bibilotekarer kan glemme å levere tilbake biblioteksbøker, har jeg hørt. :nemlig:


#8

Anda sa for siden:

Jeg fikk julegave av "min" bibliotekar i dag. Etter å ha betalt purregebyret og fått låne ny ladning, oppdaget hun at jeg hadde glemt enda en bok. :flau: Men så forlenget hun bare lånet, snille damen.


#9

Matilda sa for siden:

Jeg har hørt at de er de verste av alle. De og barna deres. :humre: ("Jeg fornya den boka til deg - igjen.")


#10

Jålebeinet sa for siden:

Dere må skaffe dere tilgang til bibliotekets nettsider. Den er helt fantastisk. Du kan legge inn søk, og få e-post når noe innenfor ditt søk har kommet i samlingen. Finner du en bok du vil lese, men ikke har tid der og da? Legg den i din private huskeliste, og lån den når det passer. Forleng dine egne lån. Og det beste av alt, du kan fjernlåne fra andre bibliotek i hele landet :lykkelig:
De har egen app også.


#11

ingling sa for siden:

:humre: Ikke umulig. Jeg har jo ikke jobbet så mye i bibiliotek egentlig, men ser for meg at det kan skje, ja- ;) Jeg blir superflau om jeg leverer for seint da, men det går jo greit, bare dyrt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.