Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skuffer i baderomsinnredningene

#1

maribo sa for siden:

Vi skal pusse opp bad, og jeg driver og kikker på innredning. Har lyst på noen som har litt skuffet og litt skap.
Er det så lurt med skuffer som jeg går rundt og tror?

PST! Vi er fire høner og en hane i huset...


#2

Muskat sa for siden:

Venninnen min har skuffer og hun er veldig fornøyd, bortsett fra at skuffene er veldig brede slik at når hun og mannen står sammen foran speilet må begge flytte seg hvis en skuff skal åpnes. Hun ville heller hatt dem delt på midten sier hun. Selv har jeg dessverre ikke skuffer på badet, skulle gjerne hatt.


#3

Mams sa for siden:

Personlig ville jeg gått for mest mulig skuffer.
Skap er liksom greit nok til håndkler og litt annet.
Skuffer er det lettere å holde orden på og ha litt oversikt i.


#4

jolie sa for siden:

Skuffer på badet er fint, men ikke sånne dype skuffer. Da står det bare ting helt nederst, også er det masse ubrukt plass. Heller flere smale (grunne?) skuffer. Ha sånn gummidings i bunnen, så sklir ikke ting rundt når du smeller igjen skuffene.


#5

Carpe Diem sa for siden:

Jeg har to brede skuffer på baderomsinnredningen. Har satt noen hvite plastbokser oppi den ene skuffen, så ikke tingen ramler rundt i et evig kaos der...Den andre har jeg håndklær og bleiene i, så der er tingen på stell uansett. Jeg veldig fornøyd jeg :ja:


#6

Veronal sa for siden:

Jeg er fantastisk fornøyd med dype og brede skuffer. I nyhuset skal vi ha baderomsinnredning m/to skuffer som er 140 cm brede og 50 cm dype. Dype og brede skuffer er fantastisk så lenge man har inndeling i seksjoner.



#8

Obelix sa for siden:

Vi har også skuffer i vår innredning, men de er bare 30 cm (?) brede. Er veldig fornøyd med det. Tror det blir uoversiktlig med kun skap.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.