Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tunfisk til jul

#1

Nabojenta sa for siden:

Jeg skal servere kalkun på julaften, men én person skal få servert tunfisk. Er det noen som har en god oppskrift på tilberedning av tynfiskbiffer, slik at de kan serveres sammen med tilbehøret til kalkunen?
Eller noe? :blånn:


#2

Nabojenta sa for siden:

Ingen gode forslag? :leppe:


#3

Hyacinth sa for siden:

Tunfisk med kalkuntilbehør? :undrer:



#5

Marit K sa for siden:

Den så god ut, men jeg ville vært helt sikker på at gjesten setter pris på såpass rå fisk, før jeg tok sjansen på å servere det.


#6

Nabojenta sa for siden:

Cilen: Hva tror du? Kan du like den?


#7

cilen sa for siden:

Sushi? haha, kanskje litt rå? Men ellers så den veldig god ut. Men det er vel bare å steke den bittelitt til vel? Sånne ordentlige tunfisker er knallgodt. Smaker HELT anderledes enn det greiene på boks.


#8

Mrs. Longbottom sa for siden:

fersk tunfisk bør serveres ganske så rå, altså, gjerne bare stekt bittelitt på utsiden. Gjennomstekt blir den kjedelig og pregløs.

Dersom den skal serveres til kalkuntilbehør ville jeg nok valgt å rulle den i masse hakkede urter og grovmalt pepper siteden for de asiatiske smakene i oppskriften.


#9

cilen sa for siden:

Det hørtes veldig godt ut Mrs. Longbottom!


#10

Nabojenta sa for siden:

Høres nydelig ut, Mrs. Longbottom.

Da tenker jeg rosmarin, estragon, timian og persille. Har du noen andre gode forslag?



#12

Mrs. Longbottom sa for siden:

dill?


#13

Nabojenta sa for siden:

Ja, jeg tenkte muligens dill i stedet for persille.

Og rosmarin er vel best til lam? :hmm:


#14

cilen sa for siden:

IKKE no dill til meg asså :) Ikke mye jeg ikke liker, men dill har jeg litt trøbbel med.


#15

Nabojenta sa for siden:

Godt å vite. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.