Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste eggesalat?

#1

Myrsnipa sa for siden:

Noen som vil dele tips/triks/oppskrift?

Lagde på slump i fjor, og den ble sabla god, men husker ikke hva jeg gjorde... :knegg:


#2

Røverdatter sa for siden:

Eggesalat med karri:

8-10 personer:

8 hardkokte egg
2-3 vårløk
1 kvast gressløk
1 pk. majones
1 ss. karri (smak til)
litt salt

Alt hakkes og blandes og er deretter klart til servering. Bruker man foodprocessoer blir salaten ganske jevn, men fortsatt veldig god. Noen ekstra eggskiver lagvis med små skiver av cherrytomat over er veldig godt.


#3

Spoon sa for siden:

Jeg pleier å lage på slump, men bruker ca:

6 hardkokte egg
80 g majones (vet jeg står i oppskriften, men veier ikke)
noen spiseskjeer rømme
hakket vårløk eller purre
1 teskje grov sennep
saften av en halv sitron
salt og pepper

Alt blandes godt, blir suksess hver gang!


#4

pippo sa for siden:

Jeg lager noe lignende denne:
1 pk ekte majones
1 boks seterrømme
1 boks bogskinke i strimler
6 kokte egg
1 hel purreløk
salt og pepper


#5

Magica sa for siden:

Majones og litt rømme blir bra! Og litt surt, f.eks litt vann fra sylteagurk eller sitron.ellers det de andre sier, men husk pepper!


#6

maggypop sa for siden:

Jeg slumper også, men den inneholder ihvertfall:
Kokte egg
Majones
Rød løk
Salt og pepper
En dæsj tabasco

Grovhakk eggene og finhakk løken og bland sammen med majones til passende konsistens. Smak til med salt, pepper og tabasco.


#7

Benzo sa for siden:

Et par ss finhakket syltede agurker + litt av laken gjør virkelig susen. Og nok pepper, ja.


#8

Pegasus sa for siden:

Vi hadde ei tante som brukte hardkokte egg, løk og reker. Og majones. Muligens rømme også. Skulle ønske jeg hadde oppskriften, men får prøve å lage noe utfra oppskriftene dere har lagt ut her.


#9

Mrs. Longbottom sa for siden:

det er yummi med bittelitt dijonsennep i eggesataen også.


#10

Myrsnipa sa for siden:

Takk takk. Jeg sauser sammen litt av hver inspirasjon her. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.