Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rolig SPA-hotell i grei avstand til Oslo og Skien

#1

IOA sa for siden:

Lillesøster ble akkurat 30 år, og gaven fra meg er en tur. Siden hun er syk og jeg så godt som alene med ungene, vil vi gjerne ha et rolig opplegg, med en overnatting og gjerne muligheter for massasje og bading og sånt.

Jeg har sett på Holmen fjordhotell, og det ser jo veldig bra ut. Både prismessig og kvaliteten. Men finnes andre muligheter? Har noen erfaringer med Holmen som de har lyst til å dele? Hovedmålet med turen å være sammen oss to, men samtidig slappe av og oppleve et lite luksuriøst pusterom i hverdagen.


#2

LaBanga sa for siden:

Farris bad i Larvik er fantastisk!


#3

Neket sa for siden:

Holmen er helt greit tror jeg. Maten er god. Mye business-lunsjer på hverdager, jeg har ikke spist middag der på årevis så det vet jeg ikke noe om. Jeg har ikke tatt spa, men vært innom spa-avdelingen for en spray-Tan engang, såvidt jeg husker så det veldig fint ut.

Det har vært mye ombygging og sånt der lenge, men mulig de er ferdige nå. Rommene har jeg ikke sett.

Ellers er Holmsbu fint, og jeg har hørt mye bra om det i Larvik.


#4

Anuk sa for siden:

Det er et utenfor.Strømstad. Har ikke vært der, men det ligger fint til.


#5

Eia sa for siden:

Jeg har også hørt mye fint om Farris Bad i Larvik. :jupp:


#6

Olifant sa for siden:

Jeg har vært på Holmen fjordhotell en gang og da var maten skikkelig kjip. Testet ikke spa-delen.

Strømstad spa har hatt dårlig mat de tre gangene jeg har vært der, så hvis god mat er viktig ville jeg holdt meg unna.

Son spa har veldig god mat og med mindre man timer det med høyrøstet damekor på tur og får rom med vindu mot utendørs boblebad så oppleves det rolig for meg. :fnise:

Norefjell spa har den beste spa-avdelingen jeg har vært på. Stort flott område og deilig å kunne sitte utendørs i boblebadet og ha flott utsikt over landskapet rundt. Maten har jeg ikke vært særlig imponert over. * kresen *


#7

Timar sa for siden:

Kragerø resort er kanskje et alternativ? Ikke så langt fra Skien ihvertfall.


#8

Chablis sa for siden:

Jeg var veldig fornøyd med Holmen spa de første gangene jeg var, siste gangen derimot var det så mye styr med blabehandling som ikke varte så lenge som den skulle at jeg ikke har vært der siden.


#9

LaBanga sa for siden:

Kragerø resort ligger ganske avsidesliggende i forholdmtil E18, mens Farris bad ligger veldig greit til, bare noen hundre meter fra veien og allikevel veldig fint til.


#10

Tallulah sa for siden:

Farris bad har jeg hørt mye fint om også. Ellers har du jo Son spa på andre siden av fjorden.


#11

Timar sa for siden:

Ja. Kragerø resort har akkurat fått nye eiere, og vi fikk en veldig god deal da vi var der. Mye billigere enn Farris bad, derfor greit å sjekke ut :)


#12

Pegasus sa for siden:

Vi var i Kragerø da det var nyåpnet der, og koste oss til tross for en del "nyåpnings-mangler". Vil tro det er enda bedre der nå.


#13

sindrome sa for siden:

Son Spahotell er veldig fint!


#14

apan sa for siden:

Vi likte Son. Det som er ekstra fint der, er jo at det er et hyggelig lite sentrum med spisemuligheter, hvis man ønsker det.


#15

IOA sa for siden:

Tusen takk for alle tilbakemeldinger! Farris bad er nok litt dyrere enn jeg hadde tenkt, men Kragerø er egentlig supert. Kort avstand for meg, så det er veldig greit.

Son hørtes også fint ut, men det er lettere å komme seg til både Holmen og Kragerø, så det blir nok en av disse to. Vi kommer nok uansett bare til å være på rommet og på spaet, så omgivelsene ellers er ikke så viktige.


#16

trøtt sa for siden:

Kragerø har jeg vært på noen ganger, men ikke prøvd spa der. Maten har vært god, selv med ulike eiere. Rolig og fint der og fine rom/leiligheter.


#17

Timar sa for siden:

Spa-anlegget er nydelig!:) Og helt greie behandlinger også. Vi var der på jentetur i oktober.

Prøv å få suite hvis dere kan, det var utrolig bra!


#18

Njulaif sa for siden:

Åh... Det høres herlig ut. Håper dere får en fantastisk tur!
Har ikke noen forslag som ikke er nevnt fra før.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.