Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse fløte

#1

Einhyrningur sa for siden:

Kan man fryse fløte til senere bruk?


#2

Nera sa for siden:

Du kan i hvertfall ikke piske den til krem etterpå, for konsistensen blir rar og kornete, men den kan sikkert brukes i matlaging.


#3

GydaG sa for siden:

Ja, det gjør vi ofte.
Nå har jeg riktignok ikke prøvd å piske den til krem etter frysing, men til alt annet går det helt fint.


#4

Charlie sa for siden:

sikkert riktig med pisking, - ja den blir litt "rar". men vi bruker frossen fløte til matlaging, i saus osv. fryser den i "isbiter" og plopper oppi når det trengs. Det går fint.


#5

Einhyrningur sa for siden:

Tenkte å bruke den i mat ja. Takk for svar :)


#6

millact sa for siden:

Ja, det kan du.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.