Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kake jeg ikke husker navnet på...

#1

Tangina sa for siden:

I den alvorlige ammetåka jeg befinner meg i, kommer jeg ikke på navnet til en kake med et russisk kvinnenavn eller noe slikt...:rødme: Noen som skjønner hva jeg mener? Og som til og med har en oppskrift?



#3

Tangina sa for siden:

JA! Tusen takk! :blomst:


#4

Muskat sa for siden:

:værsågod:

Jeg pleier forresten å lage den med sitronkrem istedet for vanlig krem, veldig friskt og godt. Og så stjernefrukt i tillegg til jordbær og kiwi. Utrolig god kake. :nam: Jeg så forresten det lå oppskrift på sjokoladepavlova også her inne.


#5

Benzo sa for siden:

Mmm, svigermor fra New Zealand lager "verdens" beste Pavlova. :nam:


#6

safran sa for siden:

Jeg laget sjokoladepavlova for første gang idag. og det ble knallgodt! Krem og masse jordbær oppå. Ja, og så revete sjokolade. Ungene spiste seg kvalme. :knegg:


#7

Benzo sa for siden:

Hørtes nydelig ut, skal prøves!


#8

safran sa for siden:

Men ikke bruke revete sjokolade, da. Revet blir nok bedre.


#9

Tangina sa for siden:

:knegg:


#10

Noba sa for siden:

Det høres så merkelig ut med eddik i en kake... Kjenner man eddiksmaken?


#11

Nenne sa for siden:

Nei. Det er vanlig å ha eddik i kaker der det er mye eggehvite. Jeg bruker eddik i kokosmakroner for eksempel og i marengs brukes det også ofte.


#12

Tangina sa for siden:

Kan man lage kakebunnen (marengsen) dagen i forveien? (Planlegger dåp...)


#13

Nenne sa for siden:

Ja det går helt fint. Ei uke før også for den saks skyld. Denne er grei å fryse.


#14

safran sa for siden:

Nei. Men den blir blank og fin.


#15

safran sa for siden:

Ja, kaken altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.