Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Virkelig 1 % sjanse?


#2

star sa for siden:

Så et regnestykke som var mye lavere enn det ja. Var vel på VG eller Dagbladet der folk kan kommentere at det var regnet ut. Men jeg kommer jo ikke inn fra jobben så får ikke leita fram.


#3

Neket sa for siden:

Det er noen regler som gjør at noen lag ikke kan møte hverandre. Jeg tror det var fra samme innledende gruppe, og fra samme land? Ikke helt sikker. Da blir jo sannsynligheten høyere enn hvis alle lag kunne møte hverandre.


#4

annemede sa for siden:

Det kom langt nede i artikkelen ja. Så kjeeeedelig, å lese hele stykket, og ikke bare overskriften.


#5

Wingman sa for siden:

- Fordi dette er et større regnestykke. Dette med antall lag per nasjon, og at spanske lag for eksempel ikke kan møte andre spanske lag, reduserer antall muligheter for kombinasjoner av kamper. Kanskje er også UEFA «strengere» enn de trenger, for at TV-sendinga skal gå glatt. Hvis de bare hadde trukket helt tilfeldig, og fått opp to spanske lag i den første kampen, måtte de plutselig ha flyttet de spanske lagene over i en ny pulje. Og det hadde blitt enda mer forvirrende. Derfor har UEFA en forhåndssortering som skal gjøre at det ikke bli justeringer underveis, sånn at de er garantert på forhånd at det går opp. For å få regnestykket helt presist, må vi skjønne hvordan UEFA tenker, sier seniorforskeren


#6

veobra sa for siden:

Jeg antar de har regnet riktig. Hvis vi ikke kan stole på Norsk Regnesentral, hvem skal vi kunne stole på da? :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.