AprilRyan sa for siden:
Hvordan lager du disse? Hvor smått deler du sviskene, hvor lenge marinerer du dem og hvor store lager du kulene? Er de vanskelige å få til?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
AprilRyan sa for siden:
Hvordan lager du disse? Hvor smått deler du sviskene, hvor lenge marinerer du dem og hvor store lager du kulene? Er de vanskelige å få til?
Skilpadda sa for siden:
Jeg har pleide å marinere sviskene hele og bare dele dem i to og forsøksvis pakke dem inn i marsipan, som jeg så har dyppet i sjokolade for å forsegle klumpen. Men etter at Toffen og jeg med hell lagde konfekter av konjakkmarinert frukt her om dagen, der vi kjørte frukt og marsipan kjapt sammen i blender og så trillet kuler som vi dyppet, fant jeg ut at det var jo langt enklere og like godt. :) Frukten bør marinere et døgn, men kan gjerne stå flere dager. Få med væsken også når du blander med marsipan.
Dette er ikke vanskelig å få til, og det kan ikke bli annet enn godt, nær sagt uansett blandingsforhold. :D
AprilRyan sa for siden:
Takk. Det høres litt mer overkommelig ut å bare blande sammen. Da skal jeg lage disse i morgen. :nam:
Madicken sa for siden:
Det må være flere enn meg som leser ordet "marsvin" i denne overskriften første gang de ser den!
Syrin sa for siden:
det minner meg om da minsten ønskte seg marsvin til middag... det kunne kanskje ha gått ned med portvinsmarinerte svisker til. Veldig mange.
Eg prøver gjerne oppskrifta, med marsipan.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.