Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Facebook - hva nå?

#1

Magnolia sa for siden:

Nå har jeg vært registrert på Facebook i ca en uke. De første dagene var det kjempeartig - fant en del venner, og oppdaterte meg på noen gamle studievenninner. Nå er det liksom gjort, så da begrenser det seg hvor mye mer kontakt man "gidder" å ha. Jeg har funnet to fra ungdomsskoleklassen min og en fra videregåendeklassen, så det helt store nettverket blir det liksom ikke. Så jeg kjenner at jeg allerede er litt smålei.

Hvordan er det med dere andre? Er det fortsatt like spennende, eller begynner hypen å gå over for deres del?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Må det være en "hype" da? Jeg er registrert, men BOR ikke der inne. Jeg sjekker siden sånn innimellom, slik som jeg gjør med diverse forumer. Derfor føler jeg verken halleluja eller stønn over de sidene. Jeg er bare registrert der og finner folk med jevne mellomrom. Det kommer jo nye til hele tiden.


#3

Mams sa for siden:

Jeg er registrert der, men noe stor leteaksjon har jeg ikke vært på.
Har knapt kommet å langt å søke etter folk.
Men jammen er noen andre flinkere en meg heldigvis, så jeg har da fått noen "venner" der inne. (en av de er en i klassen til eldstesønnenmin da.... :knegg:)


#4

Skilpadda sa for siden:

Jeg synes ikke det er mer eller mindre "spennende" enn for en uke siden. Det er morsomt å "se" nye og gamle kjente, og følge litt med på hva de skriver og gjør der, men det er ikke akkurat noe som opptar eller engasjerer meg veldig.


#5

Ru sa for siden:

Det var nok ekstra spennende de første dagene når det rant inn med venner jeg ikke hadde sett på lenge. Nå har det jo dabbet litt av, men det er fortsatt kjekt. Skriver litt på wall'en til venner, sender masse meldinger og ser hva andre driver med.

Legg meg til 'a Magnolia! ;)


#6

Magnolia sa for siden:

Okidoki :highfive:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.