Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Liten rett med kjeks, rødløk og rogn/kaviar

#1

tinkadott sa for siden:

Nyttårsaften for ett par år siden smakte vi dette, og det var nydelig til champange. Noen som vet hvilken rogn/kaviar som har vært brukt? Kan det være at det var noe mer på? (Rømme?) ble litt usikker...


#2

Anne sa for siden:

Dette brukte eksen min lage, han kjøpte det i fiskedisk, svart og rød kaviar. Du finner det nok på butikker med ferskvaredisk :)


#3

Harriet Vane sa for siden:

Kjeks med en dæsj rømme eller guacamole og så en dæsj rogn og litt hakket løk oppå?


#4

tinkadott sa for siden:

Ok, jeg har aldri kjøpt rogn før. Er noen merker mer safe enn andre...?


#5

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har kjøpt rød, svart og hvit rogn i vanlig butikk, de har det der de har fiskekaker, sild og reker i lake.


#6

pippo sa for siden:

Vi pleier å lage det slik: tynne skiver loff toastes lett. Stanse ut noen sirkler, i kjeksstørrelse. Ha på rogn, rømme og hakket rødløk. Rogn kjøpes i små glassbokser, både rød og svart er bra. Jeg liker den røde best.


#7

Harriet Vane sa for siden:

Jeg fant ut at de har lakserogn i smak-serien til coop.


#8

Anne sa for siden:

Nå fikk jeg også lyst på :nam:


#9

Pelen sa for siden:

Avokado ved siden av (skåret i skiver) er også veldig godt om man skal servere på talleken.


#10

Addison sa for siden:

Rømme på ja :nam:! Purre i stedet for løk om man vil. Melbatoast funker også fint.


#11

Pelen sa for siden:

Rød rogn syns jeg er mest festlig. Sort kan farge av seg på rømmen og hvit er litt bleik, men helt ok. For mange som har vanskelig for å spise rogn er det lettere å spise om rognen ikke er så stor.


#12

Harriet Vane sa for siden:

Små pannekaker (blini) er superdeilig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.