Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste kasserolle for ting som lett brenner fast til induksjon

#1

Pelen sa for siden:

Vi ha noen nydelige kaseroller fra Hackmann, men de er ikke de beste når det gjelder ting som lett brenner fast. De er greie, men detver litt jobb åmvaske dem.

Har du tips på noen bra kaseroller om vi kan bruke i mange år og som går på induksjon?


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg har vanlige 365+ stålgryter fra IKEA, og brenner igrunnen aldri noe på induksjonstoppen. De har vært i daglig bruk i 9 år og er like fine.


#3

mkj sa for siden:

Jeg bruker sorte kjeler fra cookware (kjøpes på obs) ingenting dom svir seg i dem.


#4

Interference sa for siden:

OBH nordica sine og partygryter fra høyang. Like fine etter daglig bruk i mange år og ingenting har svidd seg fast i dem.


#5

Niobe sa for siden:

Master fra Tilbords. Ingenting brenner seg fast i dem. Stekepannen er også veldig god. Min favoritt.



#7

Malama sa for siden:

Vi måtte ha nye da vi flyttet til induksjon. Har obh sine, og fastsvidd vaskes bort som en lek. Svidde ris oppi der, tømte den bare ut og vasket som vanlig. Loving it.


#8

arrow sa for siden:

Jeg har et par rimelige av coop-kjedens eget merke, stål uten slippbelegg, de har vært helt problemfrie. I tillegg har jeg en sautepanne med slippbelegg, også helt fin i bruk.


#9

Pelen sa for siden:

Hvilke syns du er best av disse to?

#10

Mjau sa for siden:

Jeg har en høyang-kjele som brukesmdaglig stot sett. Den har ikke holdt seg så bra. Har hatt den et par-tre år, og nå set jeg belegget begynner å bli stygt. Har ikke brukt metall i den. Men den brukes på gassbluss. Så mulig det er sjokktemperaturer som gjør det?


#11

Katta sa for siden:

Vi har høyang party-kjeler, de holder fint inni, men jeg synes de blir fort stygge på utsiden. :gruble: Og så har vi ikea 365, de fungerer også veldig greit. Og noe ikea stekepanner - favoritt? De er også bra. OBH nordica har vi også, de holder fint både inni og utenpå.


#12

arrow sa for siden:

Ja, det er godt mulig, det store gassblusset med dobbel ring flammepunkt er over 3000W om jeg husker rett. Det kan fort overstige max temp. for teflon og slikt.


#13

Interference sa for siden:

Jeg foretrekker OBH nordica sine til litt røffere bruk, men høyang sine til melkemat.
OBH sine stekepanner med keramisk slippbelegg tåler også en helt annen temperatur enn teflongryter og de er geniale, jeg klarer ikke å svi ting i dem om jeg så prøver.
Konklusjonen må bli OBH nordica ser jeg. :knegg:


#14

Niobe sa for siden:

Vi hadde Høyang Party før. Jeg var greit fornøyd med dem, men på belegget i enkelte av dem ble nokså slitt. I tillegg synes jeg fasongen på dem er litt upraktisk. De buler ut på midten, liksom. Nå har vi altså Master fra Tilbords, og jeg er mye mer fornøyd med dem. Penere fasong, bedre lokk, bedre håndtak, bedre belegg.


#15

arrow sa for siden:

Det høres litt ut som en stekepanne av merket ScanPan jeg satt ut på hytten. Slippbelegget har overlevd mange år med mishandling; inklusiv svidd mat og metallredskaper. Den kom med instruksjon at den tålte det meste som oppvaskemaskin, panneskrubb og stålull. Jeg har ikke sett merket på mange år, men kanskje OBH er tilsvarende?


#16

Interference sa for siden:

Ja det er fryktelig irriterende at bellegget blir så fort slitt, traktørpannen må jo skiftes minst en gang i året.
Grunnen til at jeg kjøpte OBH i utgangspunktet var helletut patenten og håndtakene. Det at grytene var fantastiske å bruke i tillegg var jo bare et pluss. :knegg:

Det kan godt hende.


#17

-ea- sa for siden:

Jeg har et par vanlige stålkjeler av samme merke. Kjøpt på Coop Xtra og Obs. Helt grei, ikke noe å klage på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.