Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ufattelig dårlig service hos baker Samson

#1

Mei sa for siden:

Jeg er så ufattelig sint nå at jeg må skrive av meg før jeg sender en mail til Samson sentralt.

Det hele begynte for nesten et år siden, uka før ztjernas ettårsdag. Vi skulle ha mange gjester, og jeg tenkte å lette arbeidsmengden med å bestille en fin kake. Beskrev hvordan jeg ville ha den pyntet, og snakket lenge med bakeriet om utforming og smak. Samson bakeri. Merk dere navnet. Jeg forhørte meg to ganger om åpningstid, og la inn god tid til å hente kaken dagen før dagen.

Da jeg kom for å hente Tidenes Bursdagskake var bakeriet stengt! Etter mye om og men, og ingen kaker å oppdrive i bakeriene i nærheten og nabobydelene endte vi opp med to små triste kaker fra Ultra. Jeg skrev en mildt sagt kvass mail til ledelsen i kjeden, og fikk et gavekort som plaster på såret.

Vi kjøper ikke ofte kaker, jeg liker best å bake dem selv. Men i morgen - 17.mai- skal vi ha mange gjester, og jeg tenkte at en kjøpekake kunne lette arbeidsmengden min i dag og i morgen. Jeg bestilte en kake på mandag. I dag kom jeg for å hente den, og hva tror dere skjedde?

De hadde ingen kake!! De ante ikke hva som hadde skjedd, men antok at de hadde solgt den til noen andre. Jenta bak disken var så lite medfølende at jeg holdt å å fly i taket. Ikke hadde de noen andre kaker heller. Er det mulig? Er det virkelig mulig?

Jeg fikk summet meg, og kom halsende inn døra til konkurrenten nede i gata. De hadde tre kaker igjen :lykkelig: Jeg kjøpte den største og fineste, og har gjemt kvitteringen godt. Jeg trenger vel ikke si hvem som skal få betale herligheten?

Aldri aldri mer Samson. Møkkabakeri.


#2

Nenne sa for siden:

Det er helt utrolig! Har du vært maksimalt uheldig eller er de helt inkompetente?


#3

LilleLeo sa for siden:

Å guri, jeg hadde blitt rasende selv!!

Jeg har også hatt en fryktelig bakeri-opplevelse. Det var med dåpskaken til Lille. Den var så stygg at jeg begynte å grine da jeg åpnet lokket for å se på den. Sambo var den som hentet den, han så på den der oppe og tenkte: "Oi! Den var stygg!", og tok den med seg hjem. Kaken var langt i fra slik jeg bestilte den.


#4

allium sa for siden:

Du la ut bilde av den også, ikke sant? Jeg husker den enda, den var utrolig stygg.


#5

Mei sa for siden:

LilleLeo jeg husker kaken din, den var virkelig uproff. Fikk du noen kompensasjon?


#6

Chanett sa for siden:

Jeg er jammen glad at jeg er så gnien at jeg aldri har kjøpt bakerikake.


#7

LilleLeo sa for siden:

Jepp, tråden ble på ganske mange sider på NM. Jeg fikk aldri kompensasjon for en skit. Sånn lagde de kaker, og hadde ikke fått noen klager. Yeah, right. :rolleyes: Som om at de hadde fortalt meg det anyways. Jeg var så sint at jeg satt og skreik til hovedmannen i telefonen. Jeg fikk jo virkelig ikke det jeg skulle ha, men det fikk ikke hjelpe. Om jeg ikke likte den var det mitt problem. :rolleyes:


#8

Filifjonka sa for siden:

For en elendig service. Jeg husker også den stygge kaka til LilleLeo. Uff og huff.


#9

Chanett sa for siden:

Den kaka skulle jeg gjerne sett bilde av.


#10

Elis sa for siden:

:nemlig:



#12

Sitron sa for siden:

Intet bilde?


#13

Observatøren sa for siden:

Det var da enda godt at du fant en annen kake. At det går an!


#14

Nooria sa for siden:

Nå ble jeg veldig nysgjerrig, men jeg ser ikke bildet. Noen som kan legge det inn i denne tråden?


#15

DM sa for siden:

Jeg kan heller ikke se bildet.


#16

Chanett sa for siden:

Ikke jeg heller.


#17

Lisa sa for siden:

Hvilke baker Samson var dette da? Jeg har brukt samson på Carl Berner lenge, bestillt utallige ostekaker derifra :nam: Har aldri hatt noen problemer med og synes de har mye bedre bakevarer en f.eks Baker Hansen.


#18

Mei sa for siden:

Prikk sendt med filialnavn. Jeg har også hørt mye bra om bakervarene fra Samson. Men jeg har da, til tross for gjentatte forsøk, aldri fått smakt noen. Og nå har jeg lovet meg selv (og dem) at jeg aldri kommer til å kjøpe så mye som en rosinbolle der igjen.

:snurt:


#19

LilleLeo sa for siden:

Jeg fant! Er det rart jeg gråt da jeg så den? :himle:
Min tante fikk krampelatter og et stygt blikk av mamma,
som var redd jeg skulle begynne å grine igjen. :knegg:


#20

Sitron sa for siden:

Jøss, det ser jo ut som jeg har dekorert den.


#21

Chanett sa for siden:

Wow! Det kunne jeg virkelig klart bedre selv. Virkelig.


#22

Ru sa for siden:

Den jævla kaken der husker jeg. :dåne:

Lilleleo; du får poste det bildet og historien overalt, med navnet på bakeriet og hele sulamitten. Så slipper i hvert fall andre å gå i samme fellen.


#23

Chanett sa for siden:

Jeg måtte bare sepå den en gang til. For et rot.


#24

Bluen sa for siden:

Unnskyld meg, LilleLeo, men jeg klarer ikke la være å fnise. Skjønner godt at det var lite moro der og da, altså! Vi var heller ikke så heldige med bryllupskaka vår, der de hadde brukt selvlysende gule og grønne farger på pynten. Året etter hadde et annet bakeri stavet navnet til min mellomste svoger feil på kaka, mens da min yngste svoger giftet seg sist sommer, fikk de sjokoladekake i flere etasjer - noe de overhodet ikke hadde bestilt. Det skal ikke være lett, gitt!

Tror for øvrig jeg spiste rundstykke og bolle på Samson i dag - dessverre før jeg så historien til Zol.


#25

LilleLeo sa for siden:

Gjett om de har tapt kunder på meg. :D Thomsens Bakeri og Konditori ( :himle:) nord i Bergen blir jeg aldri ferdig med. :moahaha:


#26

Nenne sa for siden:

Du er ikke langsint du? :skratte:


#27

Muskat sa for siden:

Hahaha, den kaka husker jeg LilleLeo, den ser virkelig helt for jævlig ut. :knegg:


#28

Ibidelma sa for siden:

Æsj....den så lite hygienisk ut...en ting er om den hadde vært laget av bestemor eller noe, men når den kommer fra et bakeri, så må man da forvente mer en dette??
Fysj fysj....kvalm ble jeg.


#29

LilleLeo sa for siden:

En ting er viktig i denne saken, og det er at det ikke bare er et bakeri, men også et konditori.


#30

jolie sa for siden:

:rofl: Fantastisk kake! Tror jeg hadde grått mine modige tårer jeg også..

Man skal vel kunne forvente såpass av en konditor at det ikke ser ut som kaka er smelt sammen på kjøkkenbenken min?

Altså, jeg betaler en snekker for å sette opp en vegg fordi jeg ikke kan det selv. Er ikke konditorer faglærte på samme måte?


#31

Dixie Diner sa for siden:

Fantastisk. De rosene ser jo mer ut som halvsmeltet hjernemasse enn noe annet.


#32

MissS sa for siden:

Jeg har også samme erfaring med Samson bakeri. Til navnefesten til lillebror bestilte jeg en eplekake som viste seg å være helt rå inni. Det var bare å pakke kaka ned i eska igjen og returnere den da butikken åpnet. Bakeriet skrev ned nr. mitt og lovte meg en kompensasjon av bakeriet som hadde laget kaken (tydeligvis et annet bakeri). Jeg hørte aldri noe fra de. :himle:

LilleLeo: Gruuusom kake!! Jeg bestilte en annen kake til lillebrors navnefest også, og den hadde en forferdelig stygg skrift og attpåtil feil dato. Skulle være fødselsdatoen hans - 2004, men det stod 2005. Altså en dato som var 7 mnd fram i tid. :himle: Fikk 50 kr. i avslag. :snill:


#33

Christinamor sa for siden:

Dette fortjener oppalsg i avisa, spør du meg. Makan til elendig service.

Bor i Oslo, og har bare bestilt kake en gang, til Minas dåp. Kaken bestilte jeg hos Kristines franske fristelser, og det var en fantastisk kake.

Jeg vet ikke hvor du bor, men håper du har flere konditorier å velge mellom til neste anledning byr seg!


#34

Mandino sa for siden:

Vi har Samson rett i nærheten av der vi bor, men vi handler aldri der fordi de som jobber der er utrolig dårlig på service. Skulle handle brød der og spurte litt om de forskjellige typene - det var ingen i køen bak meg, men fikk beskjed om at hvis jeg absolutt måtte vite alle ingrediensene måtte jeg heller handle brød på ICA, så fikk jeg lese ingredienslista selv :mad:

Mandino


#35

gnuri sa for siden:

Christinamor- Kritines franske fristelser har fantastiske kaker :nam: Litt dyrere enn andre steder, men vel verdt det :riktig:

Lille Leo- den kaka er bare så utrolig stygg at jeg har ikke sett på maken. Tror seriøst at jeg skulle fått det bedre selv, og det sier ikke lite :knegg:


#36

MissS sa for siden:

:sjokk:


#37

Mei sa for siden:

:eek:
Hadde jeg opplevd det du beskriver Mandino, ville jeg definitivt sendt en mail til hovedkontoret og spurt om de ansatte hvemsomhelst.

Sist gang jeg klaget på Samson fikk jeg svar fra en dame som beklaget og lovet meg gavekort. Denne gangen har jeg fått svar fra noen jeg - på grunn av navnet - antar er sjefen sjøl. Til nå har jeg fått beskjed om at det alltid er noen de kan ringe dersom de mangler kaker, og at de aldri skal stenge butikken dersom det står en bursdagskake uavhentet. De skal ha møte i morgen og de skal komme med forslag til løsning etter dette.

Uansett hvor gode kaker de har, de frister meg ikke lenger.


#38

Chablis sa for siden:

Ufattelig dårlig service ja.

Lilleleo: den kaken var ikke fin nei.


#39

LilleLeo sa for siden:

:sjokk:


#40

Misteri sa for siden:

Uff uff, skulle ikke vært mulig med så dårlig service! :sjokk:

Lille Leo: Det er den verste kaka jeg har sett ever!! :eek:


#41

Billa sa for siden:

Den kaka tar kaka (for å si det sånn...)

Fantastisk, MÅ være gjort av en ekstrahjelp!


#42

Irma sa for siden:

Herremin, for en "service" Zol! :eek:

Forresten så klarer jeg ikke å stoppe og fnise av kaka til LilleLeo. Det er den mest rotete kaka jeg har sett noen sinne. :lol: Skjønner dog veldig godt at det ikke var spesielt festlig å få noe slikt på en dåpsdag.

Denne tråden minner meg litt om bryllupsbuketten min. Jeg hadde en lang samtale med han som skulle lage buketten, og blomsterbutikken hadde svært godt rykte. Jeg foreslo enten bukett i lilla, eller rødt - og presiserte at den ikke måtte bli rosa. At rosa var laaangt fra min personlighet. Hva fikk jeg? Rosa bukett. Brukte vel over 2000,- på den tror jeg, men hadde ikke vett på å klage.


#43

Martis sa for siden:

Så utrolig kjedelig Zol, jeg håper du får et ordentlig plaster på såret.

Lilleleo: Jeg husker den kaken fra nm:fnis:Helt utrolig dårlig håndarbeid.


#44

Pastill sa for siden:

Hahaha. Den kaka til Lilleleo.. :haha:
Litt overpyntet kanskje. Og man streker ikke under store bokstaver. Man sørger også i det minste for at bokstavene står litt i stil med hverandre...

De er kanskje et conditori, men estetiske kan de ikke si de er. :knegg:


#45

LilleLeo sa for siden:

I allefall ikke når den var så stygg, og i tillegg kostet den 4-500 kr. :dåne:


#46

Christinamor sa for siden:

Og her er enda et bidrag til Samsons dårlig rykte:
Jeg var i min svigerinnes 50-årslag igår, og hun hadde bestil koldtbord fra Samsons. Da det ikke var kjøleskap på kjøkkenet i festlokalet (en kirkestue) var avtalen at maten skulle leveres kl.1745. Festen startet kl.18, og da ingen mat var kommet innen 1830, begynte svigerinna mi å bli nervøs. Samson svarte ikke, og enden på visa ble at 4 personer kjørte til 2 ulike Dolly Dimples og kjøpte pizza! OG det gikk bra det, men det holder bare ikke for Samsons del. De ringte først tilbake i 2130-tiden, og unnskyldte seg med at de var blitt forsinket pga leveranse til et bryllup! Men kanskje vi var interessert i nattmat? :tullerdu:

Så spre det videre, Samson er ikke til å stole på!


#47

Chablis sa for siden:

Er det mulig, å så sint jeg hadde blitt.


#48

Mei sa for siden:

Jeg fikk ivrige rette-opp mail fra Samson uka etter at jeg hadde klaget. De skulle komme tilbake til meg og snakke med den det gjaldt. Blablabla. Har jeg hørt noe mer fra dem? Nei.


#49

Fara sa for siden:

Jeg er sjokkert langt inn i hjerterota. Går det virkelig an å holde på med en buissines når man har en sånn elendig service?


#50

Michelle sa for siden:

Dette var ille og jeg håper dere får en kompensasjon og en beklagelse.
.
Kom til å tenke på da min kjære venninne skulle gifte seg. Hun er ei dame som virkelig kan å ha en rød tråd i allt hun gjør og dette bryllupet hadde hun brukt lang tid til å planlegge ned til den minste detalj.

Bryllupskaken skulle være pyntet med knall røde roser b.la lik de i buketten hennes.
Glemmer aldri det blikket hennes da kaken ble trillet inn. Hun manglet helt ord.
Kaken var helt hvit og manglet totalt pynt. De hadde rett ogt slett glemt å pynte kaken og sendt den avgårde. Må ha vært blind vedkommende som sendte avgårde kaken.


#51

Fara sa for siden:

:dåne:


#52

Fruktflua sa for siden:

ÅÅ!!! Dette hadde journalisten i meg gått langt med. Jeg hadde skrevet en artikkel om saken, og vips! Det hadde nok svidd på Samsonpungen! :nemlig:


#53

Elisabet sa for siden:

Jeg er sjokkert over at det går ann å bli så useriøs som dem tydeligvis er. :sjokk:


#54

Mei sa for siden:

Er det noen journalister her? :blafre:


#55

Fruktflua sa for siden:

Japps. ;)


#56

Sjøstjerne sa for siden:

Får styre unna den bakern!


#57

Mei sa for siden:

Nå er vel agurksesongen i gang og alt mulig. Eller er det bare frukt du liker? :knegg:


#58

Fruktflua sa for siden:

Frukt, kjendissladder og bakevarer. ;)


#59

MissS sa for siden:

:eek: Hva?? Dette er rett og slett graverende! Jeg hadde absolutt gått videre med dette. Ikke minst til pressen! Folk trenger å advares mot Samsons bakeri!!!


#60

Snuta sa for siden:

Er sjokkert. Jaggu meg godt jeg ikke handler fra Samson...


#61

Mei sa for siden:

Jeg purret på Samson i forgårs og sa at jeg fortsatt ventet på penger for erstatningskaken jeg måtte kjøpe hos nabobakeriet. I dag kom pengene inn på konto, sammen med en bortforklaring fra ledelsen. Aldri aldri mer Samson.


#62

Kaprifol sa for siden:

Dette var hårreisende lesning og hysteriske bilder! Bra at du har fått erstatning for kaka du måtte kjøpe hos nabobakeren, zol.

Samson kommer jeg til å ligge unna jeg også, holder meg til svigermor når det gjelder kaker. Utrolig at konditoriet som LilleLeo bestilte fra kunne finne på å levere fra seg en sånn kake. Det går jo på yrkesstoltheten løs, de aller fleste ville klart å pynte en dåpskake penere enn det. Mener jeg da. Selv en akademiker som meg har klart det (dog tar det lang tid og er veldig fristende å få noen andre, en konditor for eksempel, til å gjøre det for meg...)


#63

GinaK sa for siden:

Ja, jøss. Det var dårlige greier til å være levert fra et konditori. Elendig service også. Dere burde ringt en avis. Om sommeren er det vel mindre å skrive om så kanskje en eller annen avis vil ha dette i bakhånd??!! Det er iallefall fortjent! :jupp:


#64

carolin sa for siden:

Det stemmer i hvert fall at det er sånn de lager kaker.
Jeg har aldri likt kakene de lager der, synes det er en veldig spesiell smak på de. Men så er min kjære av en annen oppfatning så han bestilte bryllupskaken vår der. Det var ikke helt sånn jeg hadde ønsket at bryllupskaken vår skulle se ut, synes faktisk at den kan vel minne litt om dåpskaken til LilleLeo.
Litt dårlig bilde, men dere får i hvert fall en liten pekepinn.


#65

LilleLeo sa for siden:

:skremt: :dåne:


#66

allium sa for siden:

Å hjelpe meg.... :vondt i øynene:

Her gjaldt det tydeligvis å bruke alt man hadde av forskjellig pynt.


#67

Kaija sa for siden:

Hjelpes, den var stygg!!! :sjokk: :iiik:


#68

Michelle sa for siden:

:eek: Men her var det i allefall pynt. Den kaken jeg refererte til var all pynt avglemt:fnis:


#69

Kaija sa for siden:

De hade nok ikke glemt det. De hadde bare brukt opp hele pyntelageret på denne kaka. ;)


#70

AprilRyan sa for siden:

Mer for penga, vettu.

Nei, for en glorete kake. Altfor mye av det gode pluss litt til. Hva er egentlig greia med de norske flaggene?


#71

LilleLeo sa for siden:

Carolina: Denne var jo faktisk hakket styggere enn dåpskaken vår. Det var pokker ikke vanskelig å se at de stammer fra samme bakeri. :hehehe:


#72

Ru sa for siden:

Å himmel for en kake Carolin!

:enda godt vi ikke har bestilt kake derfra:


#73

carolin sa for siden:

Det er en grunn til at jeg aldri har vist frem bilder av kaken vår før, men hvis det får dåpskaken din til å virke finere så er det greit. :fnise:


#74

Enhjørning sa for siden:

:knegg:
Jeg er så glad for at konditoriet vårt har så flinke, serviceinnstilte mennesker...


#75

MissS sa for siden:

Grøss! :skremt: Den var grusom, Carolina!


#76

allium sa for siden:

Man blir jo helt matt av hva som leveres av såkalt "profesjonelle".

Jeg er en kløne, jeg har ti tommeltotter og null tålmodighet med pirkearbeid. Men jeg kan lage bedre kaker enn det der. Legger ved et bilde (det er ikke sjokoladestrø på kaken, jeg har bare visket ut navnet). I tillegg smaker hjemmelaget marsipankake uendelig mye bedre enn ferdigkjøpt. Poenget med å kjøpe kake må da være at man da får en pen kake, og når man ikke en gang får det...


#77

Fruktflua sa for siden:

Ugg! Den kaka var virkelig ikke pen.


#78

pippimamma sa for siden:

Jøss!:iiik: Det ser ut som konditorens kreativitet har gått berserk på kakene deres. Jeg hadde blitt rasende.


#79

Chablis sa for siden:

Den bryllupskaken var råstygg. Tenk at de kan levere fra seg noe som det.


#80

KristinS sa for siden:

Herlighet for noe stygge kaker.
Og ærlig talt, hadde jeg vært konditor hadde jeg aldri i verden levert fra meg så dårlig jobb. Litt yrkesstolthet burde de vel ha, disse kakene må være laget av amatører!


#81

Skremmern sa for siden:

Hva er så stygt med den marsipankaka? :blond:


#82

Stillongs sa for siden:

Nå har jeg ledd meg gjennom hele denne tråden. Sorry.


#83

Fruktflua sa for siden:

Denne var jo mye finere enn den store, grønne brudekaka!


#84

Fruktflua sa for siden:

Den kan de aller, aller fleste av oss klare å mekke sammen på kjøkkenet.



#86

Erica sa for siden:

Jeg syns den var stygg fordi den har altfor mye pynt, og ser helt overlesset ut. I tillegg ser pynten uprofesjonell ut syns jeg, se på de hvite "dertene" som går langs kanten av siden, de går jo ikke i noenlunde rett linje engang. Nei, jeg tror faktisk at denne kaken kunne til og med jeg pyntet finere.


#87

Left sa for siden:

LilleLeo, den var utrolig stygg. Selv jeg som ikke er konditor skulle klart det mye bedre.
Hadde jeg ikke fått kompensasjon, så hadde jeg nok skrevet et eller annet passende i avisen. Sånn som det der går det faktisk ikke an å behandle kundene sine! Det bør folk få vite om.


#88

Mei sa for siden:

Vi skal feire ztjernas bursdag i helgen, og svigermor ville betale en kjøpekake. Trenger jeg si at jeg avslo tilbudet? :knegg:


#89

Anuk sa for siden:

OI oi oi - nå ble jeg nervøs for å satse på bakeren når jeg en eller annen gang skal ha kalas!

Vi bestilte foressten kaker hos Samson til bryllupet vårt. Husker bare at ostekaka var veldig god...


#90

Nooria sa for siden:

Det finnes jo andre bakere da... jeg har feks alltid vært strålende fornøyd med Baker Hansen :har ikke lest hele tråden:.


#91

Mei sa for siden:

:niks: Fra nå av baker jeg selv. Det er tryggest.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.