Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjernetemperatur kylling?

#1

Storm sa for siden:

Jeg ser de lærde (dvs Internettet) strides, noen er nede i 60 grader, noen opp mot 70 eller enda høyere. Hvilken kjernetemperatur har dere på kylling? Har en hel Stange-kylling i ovnen, den er 65 grader midt i brystfileten nå.


#2

gullet sa for siden:

68 grader sa en av oppskriftene mine, men jeg syntes det var litt lite så den endte på 74 uten å bli tørr.


#3

Nextlife sa for siden:

Jeg stopper alltid på 70 grader, men lar den gjerne stå på ettervarmen og kose seg litt i tillegg.


#4

Veronal sa for siden:

Vi stopper på 65 grader.


#5

Kiwi sa for siden:

Vi tar den ut på 68 grader, pakker inn i folie, og lar den hvile ca 20 min på benken før vi skjærer i den.


#6

Storm sa for siden:

Den føyk opp til rundt 72 mens jeg googlet og skrev her, og tok den ut da. Synes den ble veldig saftig og god!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.