Storm sa for siden:
Jeg ser de lærde (dvs Internettet) strides, noen er nede i 60 grader, noen opp mot 70 eller enda høyere. Hvilken kjernetemperatur har dere på kylling? Har en hel Stange-kylling i ovnen, den er 65 grader midt i brystfileten nå.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Storm sa for siden:
Jeg ser de lærde (dvs Internettet) strides, noen er nede i 60 grader, noen opp mot 70 eller enda høyere. Hvilken kjernetemperatur har dere på kylling? Har en hel Stange-kylling i ovnen, den er 65 grader midt i brystfileten nå.
gullet sa for siden:
68 grader sa en av oppskriftene mine, men jeg syntes det var litt lite så den endte på 74 uten å bli tørr.
Nextlife sa for siden:
Jeg stopper alltid på 70 grader, men lar den gjerne stå på ettervarmen og kose seg litt i tillegg.
Veronal sa for siden:
Vi stopper på 65 grader.
Kiwi sa for siden:
Vi tar den ut på 68 grader, pakker inn i folie, og lar den hvile ca 20 min på benken før vi skjærer i den.
Storm sa for siden:
Den føyk opp til rundt 72 mens jeg googlet og skrev her, og tok den ut da. Synes den ble veldig saftig og god!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.