Jeg skal ha en venninne på 3-retters middag med vin på fredag.
Hun er glad i god mat, men samtidig opptatt av sunn mat. Hun er veldig glad i fisk, men jeg er ikke veldig avansert fiskekokk.
Noen som har tips til hva jeg kan servere? Gjerne med forslag til vin.
Ovnsstekt salmalaks (i folie) er jo fryktelig enkelt og veldig godt. Jeg pleier å finhakke rød paprika, purreløk og gulrøtter og ha nederst og så legge hele fiskestykket oppå. Krydrer med salt og pepper. Av og til har jeg flytende honning over fisken.
Veldig godt å skjære amadinepoteter i båter og steke i ovnen, risler litt olje over og drysser havsalt over.
Da blir det minimalt med kokkelering mens du har besøk også siden det bare er jobben i forkant som tar tid.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.