Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor lang tid bruker jeg med bil fra Ullevål stadion til Bryn (Ring 3)?

#1

Kiwi sa for siden:

Er det noen som vil anslå sånn ca tid jeg bør beregne fra Ullevål stadion til Bryn via Ring 3, med kjørestart kl. 17.00? Holder det med en halv time?


#2

Benzo sa for siden:

Ringveien kan stå bom stille på ettermiddagen, så jeg ville satset på litt lengre tid. Uten trafikk bruker du ikke mer enn et kvarters tid.


#3

isola sa for siden:

Vanskelig å spå, det er rushtid da. Det skal jo egentlig ta under ti minutter, men klokka fem kan det nok ta en halvtime ja.


#4

Palmen sa for siden:

Lang tid. Ofte mye trafikk i Tåsentunellen da. Jeg ville planlagt med 45 min. På dagtid bruker du 15....


#5

Toffskij sa for siden:

Men kl. 17 er vel det verste over?


#6

Kaprifol sa for siden:

Min erfaring er at det er verst kø mellom 16 og 16.30. 17 har det ofte løsnet en del. 30 min kan være nok.

Vanskelig å anslå, og jeg ville nok heller beregnet altfor god tid og heller tatt veien innom noen butikker og handlet litt hvis jeg måtte vente på Bryn.


#7

Kiwi sa for siden:

Søren! Som jeg tenkte var ikke dette helt lett å beregne. Jeg hadde tenkt å skvise inn en treningstime på Ullevål stadion som varer til kl. 16.55, men så må jeg komme meg til Bryn før kl. 17.30. Ser at jeg ikke bør satse på at det skal gå (når jeg også skal dusje og sminke meg før jeg reiser fra Ullevål). Takk for svar.:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.