Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse får-i-kål?

#1

Observatøren sa for siden:

Med middagsselskap i morgen i tankene, lagde jeg en stor (og da mener jeg 4kg kjøtt + kål) porsjon fårikål i dag. Men, middagsselskapet er avlyst, og jeg vet at mannen og jeg ikke klarer å spise den opp på noen dager.

Kan det fryses? I så fall, hvor lenge holder det? Og blir konsistensen ok når det tines igjen?


#2

Mei sa for siden:

Og jeg som følte meg Spesiell :snurt:


#3

Observatøren sa for siden:

Du var i det minste den første jeg tenkte på. :nikker:


#4

Mei sa for siden:

:kjenne etter:

Ok. Det hjalp litt.


#5

Siggi sa for siden:

jeg har gjort det mange ganger, og jeg synes det blir helt fint. men du bør ikke ha det for mange måneder i frysen for da smaker det ikke like godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.