Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Appell: La oss på FP bidra til barna i Nord-Korea!

#1

Pepper Lemon sa for siden:

I går feiret vi barna våre med flagg, is og pølser. Våre varme, trygge og høyt elskede barn. I dag synes jeg vi skal snu oss utover og hjelpe barn som ikke har det så bra som våre barn. Barn som ikke har foreldre, som ikke har tilgang på verken varme nok klær eller mat.

Verdens Barn har klart noe så sjelden som å få lov til å komme inn i Nord-Korea med en hjelpesending. Barna på barnehjem i Nord-Korea lever under ufattelige forhold. Det er et kaldt land, og barna har ikke klær. Ei heller særlig med mat. Eneste måten for Verdens Barn å få inn klær til disse barna er gjennom å produsere dem i Kina, på grunn av Nord-Koreas kommunsitiske styre, et styre som har stengt landet for hjelp utenfra.

Verdens Barn har nå initiert en liten innsamlingsaksjon for å få tatt inn mest mulig av mat og klær når de nå først får komme innenfor grensene. Verdens Barn har selv donert 250.000 kr til dette formålet. Jeg synes vi skal være med og øke denne summen. Jeg ser av FPs medlemsliste at vi er 917 medlemmer. Hvis hver av oss donerer 100 kroner - ja, da bidrar vi med nesten 100.000 kr! Det er mye penger å produsere klær for det.

Her ser dere link til kampanjen: verdensbarn.no/nyhet_637.nml

For de av dere som ikke kjenner til organisasjonen så er det en organisasjon som formidler adopsjoner fra bl a Sør-Korea til Norge. De driver med diverse veldelig arbeid rundt omkring i hele verden, og har holdt på med dette i ca 50 år.

Kontonummeret er 6029 06 09537 og merk med "Nord-Korea".

La oss vise verden at vi på FP er mennesker som også bryr oss om andre barn enn våre egne!


#2

MsM sa for siden:

Flott tiltak, Monsoon! :riktig:


#3

Tallulah sa for siden:

Supert tiltak! Jeg setter inn penger med en gang.


#4

nolo sa for siden:

Bra, Monsoon!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.