Frøy sa for siden:
Vi skal ha svigers på lasange i dag, og må jo ha noe til, kan jeg lage en salat og foccacia til tro?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Frøy sa for siden:
Vi skal ha svigers på lasange i dag, og må jo ha noe til, kan jeg lage en salat og foccacia til tro?
Nenne sa for siden:
Jeg synes hvitløksbaguetter er godt ved siden av salaten til lasagne, men foccacia blir sikkert heller ikke feil. :)
Shane sa for siden:
Foccacia er kjempegodt til lasagne. Kanskje en salat med ruccola, cherrytomater og mozzarella til, det liker jeg :)
Matilda sa for siden:
Det hørtes godt ut! Jeg synes det er godt med en grønn salat, jeg har aldri lyst på mer tomat i tillegg til tomatsaus, for eksempel. Focaccia er så godt at jeg kan spise meg mett på bare det aleine, om jeg går inn for det. :nam: Vi pleier å ha hvitløksbrød til.
Kims sa for siden:
Vi pleier også å ha hvitløksbaguetter til lasagne, men foccacia er jo kjempegodt og passer nok kjempebra som tilbehør. :jupp:
Filifjonka sa for siden:
Det holder med en god frisk grønn salat som tilbehør for min del. Brød ved siden av blir litt mektig syns jeg.
emm sa for siden:
Vi bruker bare salat som tilbehør.
Njulaif sa for siden:
Jeg liker også enkel salat, noe godt brød (trenger ikke så mye, for det er jo en del pasta i lasagne, men litt er alltid godt lell, og foccacia høres veldig bra ut). Og så synes jeg det er godt med avocado ved siden av også. Bruker å kutte avocadoen i enten båter eller passende biter, og så strør jeg litt maldonsalt på når jeg har tatt dem på tallerkenen. Nam!
Nextlife sa for siden:
Jeg skal også ha lasagne i dag, og serverer en grønn salat med små tomater, soltørket tomat, sukkererter, rødløk og avocado til.
Jeg lagde en lavgtidshevende deig til foccacia også, så den får også bli tilbehør.
IzziCreo sa for siden:
Foccacia og salat er perfekt tilbehør synes jeg :jupp:
Polyanna sa for siden:
Jeg syns brød til pasta blir dobbelt opp med karber, som ris og potet, liksom, men vet at mange liker det, så feil blir det nok ikke uansett.
En god salat er veldig godt til!
Dixie Diner sa for siden:
Når jeg får gjester, kan jeg godt finne på å lage langtidshevet focaccia til, da lager jeg no knead-focacciaen med fyll oppå. Salat har vi alltid til. Mest grønn salat med biter av eple, og med balsamico og olivenolje. Hvitløksdressing lager jeg også, om jeg har soyarømme eller soyayoghurt i hus.
Nip sa for siden:
Salat og hvitløksbrød er jo en slager :)
Vi pleier bare ha salat til :)
Røverdatter sa for siden:
Jeg serverer med salat og et eller annet brød om vi har gjester. Foccacia er sikkert veldig godt. Er det bare oss serverer jeg ofte ingenting annet enn lasagnen, putter heller litt ekstra grønnsaker i tomatsausen.
apan sa for siden:
Vi pleier bare ha salat til, men det er fordi jeg synes det blir så voldsomt med både loff og pasta. Når man ser bort fra akkurat det, er det selvsagt helt supert med foccaccia og hvitløksbrød til.
Filifjonka sa for siden:
Alt dette lasagnesnakket fikk meg til å ville lage det i morgen. :)
Njulaif sa for siden:
Satt akkurat å tenkte det samme :knegg:
iben sa for siden:
En god salat, fetaost og pariserloff med smør:)
Harriet Vane sa for siden:
Vi har alltid salat og hvitløksbaguetter, men foccacia er enda bedre, synes jeg.
tinkadott sa for siden:
Vi elsker poteter til :)
Njulaif sa for siden:
Poteter?? Den var ny må jeg innrømme. I hvilken form da? Vanlig kokte poteter?
tinkadott sa for siden:
Vanlig kokte poteter ja. Hatt sp mange år nå, at det blir helt feil uten. Salat også, men ikke brød.
Lhi-My sa for siden:
Jeg synes pasta og brød blir for mye karbohydrater, så her serveres lasagne kun med en god salat og salatdressing.
Poteter til lasagne blir like rart som spaghetti på brødskive. Det spiste faren min alltid. Først brødskive med mye smør, så en haug spaghetti oppå skiva og deretter en skje kjøttsaus. Han spiste forøvrig bringebærsyltetøy på leverposteibrødskiva også. Og veldig mye annet rart.
Njulaif sa for siden:
Her kan jeg bidra kjenner jeg. Har et par kombinasjoner om ikke er så veldig vanlig har jeg hørt:
Nummer en har jeg lært av min far, selv om han nekter å huske det. Nummer to er en spesialitet jeg har vokst opp med. Nummer tre leste jeg om på nett en gang, men husker ikke hvor, og siden jeg liker både taco og potetmos måtte jeg prøve. Var godt jo! :knegg:
Filifjonka sa for siden:
Ikke alle nye kombinasjoner jeg fikk lyst til å teste her, nei.
Syrin sa for siden:
Uhm...ok - skal la vere å kommentere kombinasjonar her ;)
Eg syns det er veldig mektig med brød til, så ein enkel grøn salat er godt tilbehør. Men underlig nok syns eg fetaost er veldig godt til lasagne. Og eg veit at det er å blande italiensk og gresk altså.
Njulaif sa for siden:
Skjønner ikke hva dere mener?? :confused: :knegg:
Smoothie sa for siden:
Vi bruker nystekte baguetter til og salat. I salaten må det være eplebiter slik at det blir en frisk smak og fetaost.
Hjemmelaget lasagne er nammis ja! :nam:
Acino sa for siden:
Salat og hvitløksbaguetter/loff med smør/ferske baguetter med smør.
Harriet Vane sa for siden:
Min svigermor lager en temmelig skvulpete lasagne og serverer den med en temmelig skvulpete form med fløtegratinerte poteter. :gal:
Det er veldig rart.
Filifjonka sa for siden:
:skremt:
Lhi-My sa for siden:
Grøss!
Filifjonka sa for siden:
Lurer på om jeg skal prøve surkål og eggerøre til neste gang.
Njulaif sa for siden:
:knegg:
Stellebord sa for siden:
Ja, "det eine go'e skjæm'kje det ainner" sier mormoren min når hun spiser kjøttpålegg og sirup. Jeg synes forøvrig grønn salat og focaccia er ypperlig tilbehør. Når dere sier hvitløkbaguetter, lager dere selv da, eller kjøper dere ferdige?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.