Har ikke prøvd den selv enda, men det høres godt ut! Denne oppskriften er til 4 personer.
400 g tomater
200 g løk
4 hvitløksfedd
400 g gulrøtter
olje til steking
400 g spinat
salt & pepper
8 lasagneplater
300 g cottage cheese
300 g gulost
finhakket persille
Skjær tomatene i skiver og legg i ildfast form. Finhakk løk og hvitløk, rïv gulrøtter. Stek i olje et par minutter, skal ikke bli brunt. Tilsett spinat, stek videre til spinaten faller sammen. Ha på salt & pepper. Legg halvparten av grønnsakene på tomatene, så lasagneplater, cottage cheese og resten av grønnsakene. Riv ost og dryss over. Dekk med folie - la stå i 30 minutter før du setter den i ovnen. Ca 50 minutter på 200 grader.
Vegetarlasagne er deilig, nesten bedre enn med kjøtt noen ganger. Jeg lagde en gang en som var kantareller og valnøtter i, men jeg husker ikke i farten hvor oppskriften kom fra.