Jeg er inne i "Njulaif tenker de store linjene"-perioden igjen (:knegg:) og dagens problemstilling er altså: Wasa Sandwich.
Personlig er jeg veldig skeptisk til disse mellommåltidene, og nå lurer jeg på om jeg er litt vel mye "hysterisk"? Mine ankepunkter er som følger:
Disse pakkene blir oppbevart i romtemperatur, og det reklameres med at man kan ha disse i veska hele dagen for enkelt å ha et "sunt" mellommåltid lett tilgjengelig når behovet skulle melde seg. MEN det er da vitterlig knekkebrød smurt med "kremost"?? Er det virkelig naturlig at kremost holder seg så godt i romtemperatur over lang tid??
På tross av at knekkebrødene er smurt med kremost, så holder de seg sprø?? Det må jo være noe "muffins" (eller cupcake evt :knegg: Jeg er altså så utrolig morsom atte... :himle:) med det?
Ikke at dette er noe som ødelegger hele min snack/mellommåltidsverden, men dette gjør meg altså så skeptisk at jeg nok heller ville valgt noen mandler hvis jeg hadde valget.
Jeg har disse som mellommåltid på jobb (for ikke å tilte helt før jeg kommer hjem og får spist middag). Jeg synes de er gode, men du ga meg noe å tenke på nå. Det kan se ut som om palmeolje kan være deler av svaret.
Jeg spiser dem mens jeg går fra jobb og til barnehagen, siden sønnen min har spist frukt i bhg. rett før jeg henter, er det noen timer til middag, og det er dumt om jeg kreperer i mellomtiden. Veksler mellom dem, disse og drikke-Skyr. Jeg orker ikke være så innmari skeptisk, men jeg skjønner jo hva dere mener.
Ah... Det forklarer jo noe. Selv om jeg må innrømme at det det med kremost i romtemperatur generelt som gjør meg mest skeptisk. Jeg er EKSTREMT pysete når det gjelder meieriprodukter generelt. :sparke: Har jeg en åpnet melkepakke kan jeg finne på å kaste restene før datoen er gått ut (og selv om det ikke lukter spesielt tvilsomt) bare fordi den har vært åpen i x antall dager, og en melkepakke som er uåpnet som går ut på dato i dag kan jeg til nød bruke i matlaging, men ville aldri funnet på å drikke det. :o
Jeg bruker den som nødmat nettopp når jeg ikke har noe annet. La ikke det beste være det godes fiende etc. Bedre å spise en sånn enn ingenting feks, og ha ulvehunger til middag.
Eg var og skeptisk første gong eg prøvde desse, men gjennom dei siste tre åra har eg brukt desse mykje som mellommåltid og dei grønne pakkane redda meg gjennom månadar med svangerskapskvalme. Eg er klar over det høge innhalde kokos- og palmeolje, likevel er ikkje det totale kalorinnhaldet så aller verst, det er lett tilgjengeleg og næringsmessing mykje betre enn mykje anna som er lettvint å ha liggjande i veska, og det gir god mettheitskjensle. Så eg spis dei likevel.
Jeg er så rå at jeg gjerne tar meg et knekkebrød helt uten pålegg som mellommåltid, jeg, da. :knegg: På fredag koste jeg meg med et wasa husman på vei til toget. Det smaker jo sponplate, selvsagt, men (knekke)brødmat er jo gørr uansett, så det gjør ikke store forskjellen.
[De blå sidene]Jeg opplevde for øvrig vesken full av både smuler fra den åpnede knekkebrødpakken OG at tubeostcapen hadde skrudd seg selv av og begynt å smøre lommebok og telefon ... :sukk:
[/De blå sidene]
Er nutrilettbar også full av drit? Det må den vel være?
Jeg tror det går an å ha knekkebrød i pose med klemme eller zip lock.
Ellers liker jeg godt knekkebrød uten noe, feks Ryvita, som heller ikke smuler så lett.
Jeg liker husmann jeg. Helst med noe på da, men tørr går ved behov.
Når jeg ikke har prøvd denne løsningen dere snakker om, kommer det av to enkle årsaker. Den ene er at jeg ikke liker smøreost, så derfor har det ikke falt meg inn å prøve. Den andre, og egentlig veldig geniale, er at på min nye arbeidsplass har vi to-pause. Bare en ti minutters pause, nok til en banan, eller et knekkebrød, og et par ord med en kollega. Derved blir jeg ikke halvdød av sult innen det er tid for middag. Topause til meg sånn ca når ungene har fruktpause i bhg. Lurt :)
Ellers hadde jeg glatt tatt vanlig knekkebrød i zip-pose heller enn åpen pakke i veska, ja.