Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg tror jeg var slem mot Windows-teamet i dag

#1

Inagh sa for siden:

Ja, jeg er ei heks. Et beist, er jeg. :moahaha:

Jeg var på besøk hos min gamle far, da telefonen hans ringte. På displayet lyste en lang, veldig lang, rekke av numre. Min gamle far fikk umiddelbart litt panikk, for ingen ringer ham fra utlandet. Han spurte pent om jeg kunne ta telefonen for ham.

Joda, jeg svarte i telefonen. På en veldig sprakende linje kom det uklart: "Hello, am I speaking to Mrs E?"

Jadda... Mrs E har vært død og begravet i 13 år nå. Men la oss for all del høre hva vedkommende vil lell.

"No, you are speaking with Mr E's daughter. May I ask who you are?"

"I am calling from the Windows team to inform you that..."

Og lenger kom dessverre ikke den stakkars, høflige mannen, som ringte for å fortelle min mor, som har vært død i 13 år, at hun har et virus på sin Windows computer, eller et annet problem... På den pc'n min snart 81 år gamle far ikke engang har i hus.

Jadda. Mannen fra "Windows team" fikk så hatten passer, og jeg fikk en god latter - men egentlig ble jeg pisse forbanna. Drittfolk som ringer rundt og potensielt lurer godtroende mennesker trill rundt. :mumle:

(Lurer på om det var samme fyren som fikk så ørene flagra da de forsøkte ringe min mann, som jobber med it og sikkerhet, for å informere ham om at han hadde trøbbel med sin Windows, jeg. :knegg: )


#2

løve70 sa for siden:

:knegg: Det er jamen til pass for dem tenker jeg. Gi dem inn!


#3

millact sa for siden:

Flott!

De ringte mamma før jul. Mamma skjønte at de forsøkte å lure henne, lot seg lure med en god stund (men gav selsagt ikke noe kontonr osv men brukte gooood tid på dem). Til slutt sa hun at hun ikke var interessert. Det kom noen svært stygge kallenavn da fra den andre enden av telefonen.


#4

mrc sa for siden:

Jeg bruker å be dem vente, så skal de få snakke med den de bør snakke med her. Så legger jeg bare fra meg telefonen. De venter en stund. Da reduserer man antallet de får ringt til ;-)


#5

Polyanna sa for siden:

Det gjør jeg også. Koster dem et par tellerskritt, i det minste.


#6

Hondacrv sa for siden:

Uff ingah. Det var virkelig til pass for dem. Hvordan kan man bli kvitt dem? De ringer oss ca en gang i mnd, sist gang klokka 0800 og jeg blir så sint at jeg kunne kaldkvele dem. Er det noen som har klart å blir kvitt dem? Jeg trur er med politianmeldelse hver gang de ringer, men det virker ikke...


#7

Polyanna sa for siden:

Klokken 7 ringte de hit, hver dag, den uka ungene hadde omgangssyke. :gal:

Jeg sa som sagt at de skulle få snakke med mannen min, og la røret til side. De sluttet.


#8

Susse sa for siden:

Her ringer de også, jevnt og trutt,selv om både eldstesønn og jeg har fortalt dem på både Norsk og Engelsk hva vi synes om det de driver med.


#9

Dixie Diner sa for siden:

:haha:


#10

Lavender sa for siden:

Min mann fikk en sånn telefon sist uke. Han ga de inn. Men sannelig ringte de ikke opp to ganger til.


#11

Pelle sa for siden:

Tar ikke sånne telefoner, jeg.


#12

Njulaif sa for siden:

Jeg har heldigvis ikke vært plaget av sånne telefoner så langt, men min mor har fått opptil flere av dem. Hun blir like sur hver gang og serverer dem et tilfeldig utvalg av mer eller mindre passende ukvemsord på gebrokkent engelsk. :knegg:


#13

Hondacrv sa for siden:

Men vi har ikke display som viser hvem som ringer...


#14

-ea- sa for siden:

Fikk en lignende telefon på jobben for en stund siden. Fyren ble sur og avsluttet med "Thank you for NOT helping!". :knegg:


#15

mrc sa for siden:

Jeg har blitt oppringt over 50 ganger. Det har alltid vært skjult nummer. Problemet er at skjult nummer også kan være kona fra jobb, fra skolen, enkelte jobbforbindelser osv. så jeg må ta telefonen....


#16

Lhi-My sa for siden:

Hjemme har jeg aldri fått slike telefoner, men de ringer på jobb med jevne mellomrom. De settes på vent og står der til de legger på. Det er helt nytteløst både å kjefte og argumentere med disse folkene, så det gidder jeg ikke bruke tida mi på.


#17

Hondacrv sa for siden:

Det gjorde jeg også. Da spurte Windows-mannen: Could you please speak english? AI ÆMM SPIKING INGLISJ! svarte jeg.


#18

Njulaif sa for siden:

:fnis:


#19

Fluke sa for siden:

:fnis:

De fikk overhøvling da de ringte her også. Men det ser jo ikke ut som om det hjelper, for de fortsetter jo i samme stil allikevel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.