Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mange barn og ryddelister

#1

mygjespe sa for siden:

hei, har noen en mal, eller tips til hvordan jeg kan lage gode lister, som omfatter ryddeoppgaver, treninger, kamper, osv osv?:confused:

sitter med penn og papir, og tenker at dette må da noen ha gjort før meg?:nikker:

vi er seks stk som skal med på lista, og jeg hadde håpet å slippe å lage den for vanskelig, og også slippe å sitte å tegne hver uke liksom!! :riktig:



#3

Miss Norway sa for siden:

Det finnes familiekalendere der alle medlemmene har en linje hver på hver dato. Da er det lett å finne oversikten. Fås i gode bokhandlere.

Vi bruker en amerikansk en, der det i tillegg følger med en million klistremerker som ungene synes er stas. Type "School event", "Familiy trip", "Birthday party".


#4

Isolde sa for siden:

Vi bruker en helt vanlig familieplanlegger fra bokbutikken.. nå er vi bare 2 personer.. men vi husker nå ihvertfall når papiret skal leveres og tannlegetimer ;)


#5

Ru sa for siden:

Vi kjøpte en slik aktivitetskalender på bokhandleren. Den har en kolonne til hver av oss, og noen til overs for ymse andre ting.


#6

mygjespe sa for siden:

Tusen takk for alle svar!:takker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.