Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Størrelse på skolegenser

#1

M@M sa for siden:

Vi skal bestille skolegenser fra university og jeg er veldig usikker på størrelsen. Poden går i 4.klasse, og er ganske normal i størrelse, men tynn. De har bare størrelse 10 år eller S (voksen). Det er snakk om hettegenser kangaroo. På målene som er oppgitt bør størrelse 10 år holde, men jeg er redd den blir fort liten.Noen som har erfaringer?


#2

Darth sa for siden:

Jeg minnes de genserene som relativt romslige, men det er noen år siden sist vi bestilte derfra.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Vi bestilte S siden vi var litt usikre. Heller for stor enn for liten. Den var ganske stor, men passelig, så jeg er glad vi ikke tok 10 år. Denne kan hun bruke i et par år til, minst.


#4

emm sa for siden:

S er veldig stor (Collegejakken), bestilte dessverre det til min jente på 10, og hun kan vel bruke den når hun blir ca 20 år.
Hun er 148 og tynn.


#5

Niobe sa for siden:

De er hvertfall store i størrelsen. Jeg kan bruke podens hettejakke derfra, som vi bestilte i minste tilgjengelige størrelse. Den er halvsjarmerende oversized til ham.


#6

M@M sa for siden:

Takk for svar!
Da tror jeg vi ender på str 10 år. Han er bare 140 og tynn.


#7

Nenne sa for siden:

De er digre i størrelsen! Vi kjøpte størrelse åtte år til førsteklassingen for noen år siden og den holdt i fire år eller noe sånt. :nemlig:


#8

millact sa for siden:

Er det vanlig å ha skolegenser?


#9

M@M sa for siden:

Tror det er veldig varierende. Han fikk tilbudet i 1.klasse også, og da tror jeg det nesten ikke var noen som kjøpte. Dvs at de har hatt tilbud 2 ganger på 4 år. Han har egentlig nok gensere, så vi er litt usikre på om vi kjøper. Først synes han det var veldig viktig, så var det ikke så nøye. Han ante ikke om noen andre skulle ha, så det er i hvert fall ikke noe kjøpepress.


#10

Niobe sa for siden:

Det er veldig vanlig her.


#11

millact sa for siden:

Ikke hørt noe om her hverken i 1. eller 2. klasse. Trodde dette var et amerikansk fenomen, men jeg tok feil der.


#12

Niobe sa for siden:

Vi bestilte hettejakke til ham i fjor, og den var i veldig grei kvalitet. Vi bestilte ikke i år, siden den han har kommer til å passe til ut 7. klasse. :knegg: De fleste har har genser eller hettejakke.


#13

Kirsebær sa for siden:

Søkte på det store internettet etter erfaringer med størrelsene på skolegensere fra University, og endte selvsagt opp på Foreldreportalen. :hjerter:

Poden er mellom 155 og 160 høy. Bruker 164 i vanlige klær.
Vi tror S-størrelsen passer enda da?


#14

Kirsebær sa for siden:

:gruble:
De på University sier at str S tilsvarer 158-164 i str. Men at M tilsvarer voksenstørrelse 40.
Nå ble jeg veldig i tvil på hva jeg skal bestille.


#15

Sol sa for siden:

Jeg tipper S passer. Jeg ser generelt at 164 og XS i damestørrelser er omtrent like stort, så da vil jeg tro at S her er en raus 158-164.


#16

Bean sa for siden:

Min 4.klassing fikk str.10. Hun er 136cm nå og den er veldig romslig. Tror den kommer til å passe noen år.


#17

Kirsebær sa for siden:

Vi bestilte S og satser på at de er romslige, selv om modellen de har gått for er en smal modell. Litt kjedelig om den raskt blir for liten, men enda kjedeligere om den blir så stor at den egentlig ikke er passe før han er ferdig på barneskolen. :knegg:


#18

Malama sa for siden:

Tror det er derfr vi også ha, og de var enorme i størrelsen i alle fall, førsteklassingen fikk den minste str, var det 4 eller 6 år? Andreklassing nå og fikk en til, annen farge og modell så han har en med hette og en uten nå da, fortsatt samme størrelse, og den holder i et par år til... Heldigvis har de hatt prøvegensere liggende utenfor kontoret så man kunne prøve


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.