Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enda et skateboardspørsmål

#1

Tuddelu sa for siden:

Lillemann ønsker seg skateboard til åtteårsdagen. Han er vel ca 126 cm høy og 23-24 kg. Han har aldri skatet før. Jeg har lett rundt etter såkalt mid-size brett etter tips i en annen tråd, men finner ingen brett i str 7.3 i noen nettbutikker her til lands. Blir 7.5 for stort? Eller skal vi gå for f.eks session.no/skateboard/hardvare/komplette-brett?skate_size=363 ?
Eller vet noen hvor jeg kan finne et sånt mid-size-brett?


#2

Tallulah sa for siden:

Det fra session er sikkert et ok nybegynnerbrett. :)


#3

Kaprifol sa for siden:

Hvis du skal en tur til Oslo, så vet jeg hvilke butikker du kan gå i. Men på nett har jeg ikke peiling.

Min sønn er omtrent like stor som din, jeg tror 7.3 er veldig riktig størrelse til ham. Han har ikke testa ut brettet skikkelig ennå, men det virker ikke altfor stort.


#4

Tuddelu sa for siden:

Nå sier mannen at han skal til Oslo om halvannen uke, så dersom det er ei sjappe i sentrum så hadde det vært spert med tips! Både butikk- og brettforslag :jupp:


#5

Kaprifol sa for siden:

Jeg kjøpte brett nylig hos Whitewater i Grensen. Fikk god service, og de monterte mens jeg ventet i 10 minutter. De hadde 7.3-brett og alt utstyr inne i butikken, trengte ikke bestille noe.


#6

Fløyel sa for siden:

Å kjøpe skateboard erfarte jeg før jul er ikke bare bare.
Jeg dro til King of the hills på Løkka i Oslo, Nordre gt 11, fantastisk hjelp og forklaring og endte opp med noe helt annet enn hva jeg hadde tenkt. Hjul er ikke hjul, brett er ikke brett. Det var faktorer som høyde, vekt, erfaring som spilte større rolle. Viktig mht balanse og glede av å mestre.

Jeg har stort sett vurdert farge og utseende, det var visst helt feil. Mini fikk ett lekkert brett altså, det er en type longboard som er «senket».

Min anbefaling er derfor å gå til en butikk hvor de har peiling, jeg tror gleden over brettet blir større.

De monterte hjulene på mens jeg ventet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.