Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bakovervendt igjen

#1

kokosbolle sa for siden:

Nå er snart utfordringen komplett. :knegg: Vi skal ganske snart ha to barn bakovervendt i klasse ii seter. Pt har vi cybex solution beltestol til storebror, maxi cosi cabriofix i midten til lillebror og britax hiway på andre siden til mellomste. Det går akkurat, men er knølete å feste selen til eldste. Ingen kan festes med isofix for da blir det for dårlig plass til setet i midten.

Skal altså etterhvert ha et bakovervendt sete med smal "basedel" til lillebror. Tenkte å prøve duologic, cybex sirona (isofix, men prøver da med hiwayen i midten), belogic. Be safe izi tror jeg blir for stort, vi har det og, så kan teste med det.

Forslag til andre?


#2

Snuppa sa for siden:

Hadde kjøpt en maxway jeg...


#3

kokosbolle sa for siden:

Er forsåvidt fornøyd med hiwayen og maxway er vel nesten lik. Er bare de forankringsselene som skaper hodebry.



#5

Snuppa sa for siden:

Hvilke bil har du?

DL kan du ha i midten uten forankringsseler. Om du har en bil med "løse" bakseter, altså mellomrom mellom gulvet og setene kan du feste barnesetet på samme måte som om du skulle feste det i fremsetet. Tre forankringsselene under setet stolen står i. Det som avgjør om det går eller ikke er om støttebenet får nok plass. Denne metoden funket veldig bra i vår gamle Touran, men ikke like bra i s-max'n.


#6

kokosbolle sa for siden:

Har Ford Grand C-max.


#7

Snuppa sa for siden:

Da har du vel samme type seter som i s-max? Du kan jo evt forsøke med hi-way i midten. Se om du får festet det så det står bra nok.


#8

Katta sa for siden:

Vi har besafe-hiway-beltestol. Går helt fint. maxicosien er egentlig ganske bred slik at det er ikke sikkert at den neste stolen tar så mye større plass. Men det kan være lurt med to ulike stoler også, så treffer det bredeste punktet litt ulikt.


#9

Niobe sa for siden:

Maxi-Cosi med base er ganske bredt, så du vil nok få bedre plass nå. F eks. vet jeg at Duologic er smalere. Ulike stoler er ofte en fordel, siden de ofte bygger i vidden på forskjellige høyder.


#10

kokosbolle sa for siden:

Niobe og Katta: Takk for gode tips!


#11

millact sa for siden:

DL er vel en av de smaleste stolene, er det ikke?


#12

Snuppa sa for siden:

Jo, har hatt den som en av 3 bakovervendte i en passat.


#13

Isolde sa for siden:

DL er breiest helt fremme hvor selen festes. Så den passer nok godt sammen med HI Way. Eventuelt med HI Way i midten sånn at DL og Beltestol som er smalest ved seteryggen kan bruke plassen der og så kan du skyve Hi-way litt mellom forsetene og da tar den jo ikke plass de første cm fra bakseteryggen.


#14

Snuppa sa for siden:

Jeg hadde DL i midten og hiway på en av sidene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.