Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster - kan jeg ombestemme meg ang bolledeigen?

#1

Elise sa for siden:

For ca 45 minutter siden satt jeg en bolledeig. Lunken melk, ferskgjær. Den har hevet en god del. Men jeg er så sliten og har ikke lyst til å bake boller likevel. :sparke: Går det an å utsette bollebakingen til i morgen tidlig? Hvordan oppbevarer jeg i tilfelle deigen frem til det? Eller er jeg stuck og må lage boller nå når den først har hevet såpass?


#2

mosol sa for siden:

Jeg tror du er stuck... Tenk så heldig du er som har fersk gjærbakst etterpå, da. :jupp:


#3

Snuppa sa for siden:

Lag kanelsnurrer av halve deigen så går det mye fortere. :)


#4

Marit K sa for siden:

Neida, du er ikke stuck. Sett herligheten i kjøleskapet. Den vil heve ganske mye mens det ennå er varme igjen i deigen, så husk å slå den ned fra tid til annen.


#5

Elise sa for siden:

Så neste spørsmål; overlever noro-virus stekeovnen?

Jeg lagde kanelsnurrer av halve deigen, ungene står og knoter med hver sin kvarte deig.


#6

Hot Lips sa for siden:

Det bør gå helt fint, norovirus dør vel på rundt 60 grader.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.