Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mitt utdrikningslag...

#1

Jinx sa for siden:

30 juni skal jeg gifte meg, så i helga var den "den siste festen"....De hentet meg 8.00 lørdags morgen, dagen skulle være hemmelig, men jeg hadde egentlig funnet ut avdet. Men hva vi skulle gjøre ante jeg ikke....

Vi satt i bilen i 5 timer, jeg visste vi var i Sverige, men med et noe uvanlig veivalg så ante jeg ikke hvor vi var. Underveis mistenkte jeg både Selma Lagerlöf hotellet, fallskjermhopping, København tur og div. Men de stoppet utenfor et hotell i Göteborg som het hotell Panorama, spahotell....Så først spiste vi en kjempegod lunsj. Deretter fikk vi et kurbad. Også fikk vi benytte oss av diverse andre ting der, så vi badet boblebad og tyrkisk bad. Så ventet det en midag med påfølgende dessert. Middagen var ikke noe å skryte av, men desserten var sjokoladefondant med pistasjeis(?). Så hadde vi et antrekkskifte, en del alkohol og ut for å gjøre Göteborgs gater utrygge. Vi havnet på et utested som het Lounge. Kjempekult sted! Vi danset til 0300, men da sa kroppen stopp. I går var vi da og shoppet i mange timer. Vurderte Liseberg, men kroppen var ikke helt enig etter en del timer på dansegulvet natten før.

Jeg fikk et utdrikningslag som passet meg ypperlig, det var dette jeg hadde drømt om. Vanilja her inne var med på herligheten. Jeg har kost meg masse, ledd omtrent hele helga så dette glemmer jeg aldri. Vanilja prøvde seg med å si søndags morgen at hun tilfeldigvis kom borti en knapp så pay-tv skrudde seg på.......Men måtte vel innrømme at det var alkoholen som taster inn romnr, og at det var nok ikke noe uhell-----:D


#2

cilen sa for siden:

Helt perfekt jo! Hørtes utrolig deilig ut..


#3

Adrienne sa for siden:

Så bra at du fikk et utdrikkingslag som passet deg helt perfekt. Du har tydligvis gode venninner som kjenner deg godt.


#4

LilleLeo sa for siden:

Det høres ut som om veninnene dine har vært kjempe flinke!


#5

Pastill sa for siden:

Hørtes gøy ut. Har en"deal" med venninnene mine at vi ikke gjøre sånne "drite-ut" ting, men heller noe hyggelig. Dette hørtes perfekt ut!


#6

Agent Scully sa for siden:

Det hørtes ut som et "classy" utdrinkinglag :jupp:


#7

Camomilla sa for siden:

Høres ut som vennindene dine kjenner deg godt og at dere hadde det kjempefint.


#8

Jinx sa for siden:

Ja vi hadde det kjempefint. Jag sa i fra at jeg ikke ønsket et utdritningslag, og jammen hørte de på meg. :jupp:


#9

annemede sa for siden:

Høres ut som du virkelig har kost deg.



#11

Estrella sa for siden:

Hørtes herlig ut. :)


#12

Jinx sa for siden:

det var ved et uhell du kom borti pay-tv ja.....sorry:o


#13

Vanilja sa for siden:

:nemlig:

:knegg:
Hadde en kjempeartig helg. Så nå har jeg store forventninger til mitt utdrikningslag! :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.