Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toros Kylling bretagne og kremet kyllingsaus

#1

Nabojenta sa for siden:

Disse to synes jeg er gode, men skulle gjerne laget dem fra bunnen av.

Noen som har gode forslag og oppskrifter?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Abonnerer! Har så lyst å prøve å lage en versjon jeg kan spise.



#4

Dixie Diner sa for siden:

Oh! Den skal jeg prøve (i min egen versjon, seff). :hyper:


#5

Harriet Vane sa for siden:

Jeg aner ikke hvordan de smaker, men ut fra innholdsfortegnelsen antar jeg at du kan lage en ok kremet kyllingsaus slik:

Bretagnesaus
1 løk i skiver
2 fedd hvitløk
1 paprika i strimler

stekes i panne i smør til det blir mykt.
Ha i en boks hermetiske tomater kokes inn med resten og ha deretter i en boks creme fraiche, 1 ss soyasaus, pepper, 1 ts sukker og smak om det trengs mer salt.

Sjalott- og basilikumsaus:
2-3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 liten finhakket eller raspet gulrot
en rødløk
stekes mykt i olje eller smør
1 boks matfløte
1 ss soyasaus
en dæsj sitron
noen gode never finhakket frisk basilikum
salt
pepper

Tror dette skulle ligne på noe. Ring hvis det er noe!


#6

Nabojenta sa for siden:

Tusen takk. Disse skal jeg prøve. :slengkyss:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.