Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utbytte fra Skagerak Energi

#1

cilen sa for siden:

Alle husstander i Skien har fått utbytte fra Skagerak Energi på 1000,- Vi får da 2000,- siden vi eier 2 hus. Vi kan velge mellom å få pengene eller å gi dem til en valgfri forening, lag eller organisasjon. Jeg vet ikke helt hva jeg skal enda jeg. Hvis jeg skal gi de bort, blir det itilfellet til Ishockeyklubben hvor vi er medlemmer. Eller det er mannen og guttungen som er betalende medlemmer der nå. Kanskje det lønner seg å melde inn meg og minsten og betale kontigenten istedenfor? Klubben tjener jo også på å ha flere betalende medlemmer i lengden..

Hva ville dere gjort hadde dere fått valget? Tenker det er mange som velger å ta pengene selv, strømmen er jo dyr nok så det holder. Jeg trodde at vi ikke kunne velge selv hvis vi ga dem bort, men det kunne vi, hvilket jeg synes er helt topp!


#2

trøtt sa for siden:

Helt ærlig så syns jeg hele greiene er helt idiotisk. Skulle tatt alle pengene og gitt til noen som virkelig trengte det, ikke dele ut en 1000 lapp til hver. Ser at noen t.o.m etterlyser rentepengene.

Meld dere inn i klubben.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.