Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rett hjem på døra

#1

Marit K sa for siden:

Vi har en stund vært på jakt etter et økologisk alternativ, med leveranser rett hjem til oss. Dette er visst umulig å finne. I alle fall synes det håpløst å finne noen som leverer her ute i "bortivekkistan", men i forrige uke fant jeg link til Gjølstad gård, i tråden over økologiske rett-hjem-tjenester Det ble ment at de skulle levere økologisk, men det jeg var mest opptatt av, var om de leverer her hvor vi bor. I dag kom svaret; De leverer gjerne her ute, men de har ikke økologiske frukt/grønt-kasser pr nå. Planen er å få det et stykke frem i tid.

Jeg kikket litt på priser på det de kan levere, og synes ikke det ser så verst ut i forhold til hva vi betaler for de sørgelige varene nede på Rimi-butikken her, så økologisk eller ikke, vi har satt i gang abonement i dag.
Hver uke skal vi få fruktkasse og liten grøntkasse:

Hver 2.uke skal vi få kjøtt-kasse: Denne uken var det lammekoteletter, og elg-entrecote i kassen. Temmelig flott synes jeg.

En gang i mnd skal vi også få 2,5 kg poteter (det spiser vi lite av) og 10 gårdsegg.
Det fine er at vi kan endre bestillingen når som helst, ettersom det passer oss, og det liker jeg veldig godt. For alt dette kom vi på 2007kr mnd. Det synes jeg rett og slett ikke er så verst.

En ting jeg liker med dette, er at vi vil få et mer variert frukt/grønt innhold i kosten. Nå er vi veldig fastlåste og kjedelige, og velger stort sett det vanlige. I tillegg er det dårlig utvalg på butikken her, så jeg gleder meg til mer variasjon. Det dukker vel sikkert opp ett og annet som er nytt og uvant, men da får vi ta det litt på sparket. Det er da aldri for sent å lære seg å bruke noe nytt.

Dette gleder jeg meg til å få prøvd.


#2

Fara sa for siden:

Det så veldig flott ut:jupp:
Har også lyst på sånt abonement, men tror ikke noen leverer her:(


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.