Jeg skal lage en kake i morgen hvor jeg før (sommerstid) har brukt jordbær/bringebær/blåbær. Men er det egentlig noe godt å pynte med det nå eller har dere tips til annen pynt?
Jeg tenkte på druer, men det er endel småbarn opp til to år i bursdagen og da synes jeg druer er litt ekkelt å servere.
I bunnen er det Safarikjeks og kremen er av Philadelfiaost og kremfløte, blant annet.
Blåbærene og Bringebærene som fås kjøpt nå er nokså gode. Jordbærene kan du dele opp og ha på litt sukker før du pynter med dem på kaken. Mango/fersken/Kiwi er også godt å pynte med.
Her er ei Ostekake jeg pyntet for noen år siden.
Man faar tak i masser av gode, friske baer naa. För smakte baer man kjöpte om vinteren bare vann. Naa er de gode. Aner ikke hva de gjör med dem... Alternativer er kiwi, ananas, fersken, mandarinbaater, druer - ja, whatever, nesten.
Takk for tips, da skal jeg kjøpe bær i morgen.
Jeg husker ikke hva den heter, men jeg fant oppskriften på norske interiørblogger. Bloggen heter Home by Linn, og oppskriften står som et 17.mai innlegg, men jeg klarer ikke linke fra ipaden.
Coop Mega har 30% på frukt, grønt og bær i dag og i morgen. Poden elsker jordbær, bringebær og blåbær, så vi handlet i dag. De smaker hvertfall greit nok til å pynte kaker med.
mai er ein dag full av tradisjonar. Eg kjenner på meg at denne enkle kakedesserten kan bli ein ny tradisjon her sjå oss. Slik lagar du den:
1, 5 pakkar Safari kjeks
50 gr margarin
1 kremfløyte
200 gr Philadelphia eller Tine kremost
200 gr melis
litt vaniljesukker
Bær etter ønske
Smuldre kjeksen og bland den med smelta margarin. Trykk dette ned i ei form, og set det kaldt medan du lagar kremen. Pisk fløyten. Pisk kremost, melis og vaniljesukker. Rør kremostblandingen og fløyten saman, og bre dette over kjeksbunnen. Pynt med bær.