Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Britax Hi-Way?

#1

vixen sa for siden:

Noen som har erfaring med det setet? Virker som det tar ganske liten plass i lengderetning og noe som passer vår bil som ikke har isofix. Noen som har det og vil si noe om fordeler og ulemper? Er det ok for små babyer også (for da kan vi skifte nå).Ser det står Britax hi-Way II. Finnes det i to utgaver?


#2

Niobe sa for siden:

Vi har det. Veldig fornøyd. Det står kjempegodt i bilen, og gir veldig god sittestilling. Og det tar liten plass, ja, både i bredden og lengden. Minsten var en liten ettåring, og han satt vel så greit i dette som i babysetet da vi byttet.


#3

Molly sa for siden:

Vi var utrolig fornøyde med Hi-Way. Det er et av de aller beste kjøpene jeg har gjort i min mamma-karriere. Lillebror brukte det fra han var 9-10 mnd til han var 5 år (112 cm og 19 kg). Han skulle brukt det lenger, men vi knakk den ene isopordelen og den kunne ikke byttes.

Hi-Way II er den nyeste utgaven og setet har lengre støtteben enn det første Hi-Way hadde.


#4

vixen sa for siden:

Skulle gjerne prøvd det i bilen, men kan ikke finne butikk som har det. Ser ut som om barnas hus eller babyshop bare har multi tech og max way. Hvor kjøpte dere setet?


#5

Niobe sa for siden:

Det er Max-Way du skal prøve. Det er nyeste utgaven av Hi-Way. Det er ikke store forskjeller på dem, om noen.


#6

kokosbolle sa for siden:

JUpp. På vår lokale Baby shop hadde de en periode både hiway og maxway, hvertfall.


#7

Isolde sa for siden:

Max way er litt større ikke mye men man ser det med barn oppi. Litt dypere og fungerer derfor bedre når barnet blir eldre. Og noen bedre finesser som selejusteringen. Er ikke lett å få tak i hi way for tiden. Ser ut som den er på vei ut. For bare uker siden var det flere nettbutikker nå har ingen.


#8

millact sa for siden:

Jeg likte max way godt da jeg prøvde det, men det passet dessverre ikke i min bil. Er derfor enda på jakt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.