Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Iset - kosttilskuddsspørsmål

#1

Sulphur sa for siden:

Fikk jeg det ordet riktig? :o

Hva er den riktige sammensetningen og doseringen av forskjellige kosttilskudd når man følger et lavkarboopplegg? Når på dagen skal man ta hva? Kan man kombinere det med å ta en detoxkur som f.eks Ortis Metho Drain detox? Hva med Avena Sativa?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Det er ikke vits i å ta noen spesielle detoxkurer når man følger et lavkarboopplegg, egentlig. Fraværet av all den usunne maten vil "rense" kroppen i seg selv, så heller spar de pengene og bruk dem på sunn mat. :glis:

Når det gjelder sammensetningen av kosttilskudd så vil jeg påstå at det holder å ta en organisk multivitamin og et par omega 3-kapsler. Når du spiser på den måten du gjør nå, vil du få i deg ganske mye fra kosten også, og fraværet av sukker og raske karbs generelt, vil gjøre at kroppen ikke mister så mye viktige næringsstoffer. Men for sikkerhets skyld kan du høre med Torkil Andresen, legen bak ketolysekuren, han kan endel om dette. Du kan spørre ham på lavkarbo.no. :)

Avena Sativa inneholder vel endel sukker, så den ville jeg prøvd å holde meg unna om det ikke var fullstendig nødvendig å ta den, spesielt om du skal TELLE karbohydrater. Men brukt med måte innenfor en viss periode skal det nok gå greit.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Jeg tok visst feil av Avena Sativa, blandet den med en søt hostesaft fra samme produsent, er jo noen år siden jeg sluttet i Life. :knegg:

Jeg tror du kan bruke den, men den kan inneholde endel karbo. Spør Torkil du. :)


#4

Sulphur sa for siden:

Ah, men så var de dette med magnesium og leggkramper osv.? Det står ingenting om sukkerinnhold i Avena Sativaen, men det står alkohol og at det er en tinktur. Men det trenger vel ikke nødvendigvis si at det er sukker. Detoxkuren har jeg allerede kjøpt. Ja ja...

Jeg paster hovedinnlegget på lavkarbo, og hører hva han sier om vitaminer. Takk for svar. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.