Jeg holder på å lage denne ostekaken gronnetanker.wordpress.com/2011/08/14/enkel-og-supergod-ostekake/ Her ser det ut som at fløten ikke skal piskes til krem... Syns jeg... Men i de andre oppskriftene jeg googlet så skal fløten piskes til krem. Så jeg blir så i tvil. Skal jeg piske fløten? Hva skjer hvis jeg lar det være?
Bunnen ligger klar i forma, så jeg blir veldig takknemlig for litt veiledning fra erfarne kakebakere. :)
Takk. Jeg prøver meg uten å piske.. Jeg blir bare så redd for at den ikke skal bli stiv nok, men det er vel bare tull? Har jo en hel pakke gele oppi.. :)
Den var fantastisk god på smak, men fyllet ble litt slapt.. Den raste ikke ut da jeg tok av forma, men jeg syntes det var litt skummelt. Lurer på om var fordi jeg ikke pisket fløten eller kanskje det ble for mye ost. Den ser fast og fin ut på bildet i bloggen.. Det er mye mulig jeg prøver meg litt frem med denne kaken for den var så god. Akkurat passe syrlig og ikke for søt.
Jeg ser at det er akkurat samme oppskrift som jeg bakte av før helga, bare at i den jeg brukte skulle fløten piskes, og den ble akkurat passe stiv. Bloggeren har nok bare skrevet litt for kjapt eller unøyaktig.