Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lasagne på forhånd

#1

MegaMie sa for siden:

Jeg skal servere lasagne imorgen og lager den ikveld. Hva er best, å steke den ferdig idag og varm den opp imorgen? Eller bare legge på sausen og plater?


#2

Guttemammis sa for siden:

Jeg legger det lagvis og steker dagen etter.


#3

Retz sa for siden:

Jeg tar den ut etter halve tiden og steker ferdig dagen etter.


#4

GinaK sa for siden:

Jeg ville lagd den ferdig i form i dag utenom å ta på ost. Den ville jeg tatt på i morgen og stekt den da.


#5

løve70 sa for siden:

Samme gjør jeg:)


#6

zinatara sa for siden:

Samme her. Når jeg fryser så steker jeg en halv time uten ost for å tine og så har jeg oppå osten og steker til den er gylden.



#8

MegaMie sa for siden:

Hvor ble det av skremmern sitt innlegg? Det var jo det jeg fniste av.


#9

Skremmern sa for siden:

Jeg fant ut at det var litt upassende. :flau:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.