ItsOnlyMe sa for siden:
Jeg trenger en god tilbredningsmåte/oppskrift på kyllingkubber/-vinger. Og hva serveres til?
Er kubber bedre enn vinger foresten? Og er Rema sine ok?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
ItsOnlyMe sa for siden:
Jeg trenger en god tilbredningsmåte/oppskrift på kyllingkubber/-vinger. Og hva serveres til?
Er kubber bedre enn vinger foresten? Og er Rema sine ok?
Rug sa for siden:
Det var et perfekt spørsmål, siden jeg har et brett kyllingklubber til tining just nu og ikke aner hva jeg skal med dem.
:bidrar:
Niobe sa for siden:
www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=3701
Buffalowings er kjempegodt. Jeg har dog aldri laget den blåmuggostdippen. Jeg liker hvitløksdressing og salat til.
Rug sa for siden:
Det var suksess, gitt!
Taien sa for siden:
Jeg hadde kyllingklubber i forigårs, og da serverte jeg salat til (salat, mais, agurk, paprika, tomat, sukkererter), hvitløksbaguetter og tzatziki.
Det var en hit det.
Niobe sa for siden:
Så bra! :)
ItsOnlyMe sa for siden:
Hmmm..mine vart sånn ok... stekte i ovnen. Men måtte stå leeeenge før ferdig. Kanskje bedre å steke på panne?
Leter fortsatt etter oppskrift. Tror vinger funket bedre på denne..som i oppskriften.
Rug sa for siden:
Jeg hadde seriøst mye olje i panna, fikk det godt og varmt, og det tok maks ti min før klubbene var ferdige.
Niobe sa for siden:
Vi bruker aldri vinger. Det er for dillete å spise. Kyllingklubber, og de stekes i dyp panne eller jerngryte. Tar ikke lang tid.
Mrs. Longbottom sa for siden:
Både kyllingvinger og -klubber blir kjempegode om de dynkes i hoisinsaus og stekes på rist i ovnen. Ha langpanne under så det ikke drypper ned i ovnen. Serveres med salat, eller wokede grønnsaker.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.