Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllingkubber/-vinger - din beste oppskrift?

#1

ItsOnlyMe sa for siden:

Jeg trenger en god tilbredningsmåte/oppskrift på kyllingkubber/-vinger. Og hva serveres til?
Er kubber bedre enn vinger foresten? Og er Rema sine ok?


#2

Rug sa for siden:

Det var et perfekt spørsmål, siden jeg har et brett kyllingklubber til tining just nu og ikke aner hva jeg skal med dem.

:bidrar:




#5

Taien sa for siden:

Jeg hadde kyllingklubber i forigårs, og da serverte jeg salat til (salat, mais, agurk, paprika, tomat, sukkererter), hvitløksbaguetter og tzatziki.
Det var en hit det.


#6

Niobe sa for siden:

Så bra! :)


#7

ItsOnlyMe sa for siden:

Hmmm..mine vart sånn ok... stekte i ovnen. Men måtte stå leeeenge før ferdig. Kanskje bedre å steke på panne?
Leter fortsatt etter oppskrift. Tror vinger funket bedre på denne..som i oppskriften.


#8

Rug sa for siden:

Jeg hadde seriøst mye olje i panna, fikk det godt og varmt, og det tok maks ti min før klubbene var ferdige.


#9

Niobe sa for siden:

Vi bruker aldri vinger. Det er for dillete å spise. Kyllingklubber, og de stekes i dyp panne eller jerngryte. Tar ikke lang tid.


#10

Mrs. Longbottom sa for siden:

Både kyllingvinger og -klubber blir kjempegode om de dynkes i hoisinsaus og stekes på rist i ovnen. Ha langpanne under så det ikke drypper ned i ovnen. Serveres med salat, eller wokede grønnsaker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.